PlayTreks is een kunstmatige intelligentie gedreven marketing platform voor de muziekindustrie die volledige transparantie biedt voor iedereen die graag de prestaties van nummers en albums op een groot aantal digitale streaming platformen wil begrijpen.

Wat is het probleem?
De muziekindustrie is tegenwoordig een ingewikkelde wereld.

Transparantie staat niet op de radar van veel platenlabels, en in het geval dat je die artiest of producent bent die alles zelf wilt doen, is het moeilijk informatie van al die platformen te groeperen. Dus de vraag blijft hoe je kunt begrijpen wat er met je muziek gebeurt om geld te verdienen?

Het komt op verschillende platformen terecht, wordt aan afspeellijsten toegevoegd, wordt gedownload, misschien op de radio gespeeld? Hoe kun je ervoor zorgen dat je correct verloond wordt? Hoe kan je je hard verdiende geld investeren in marketing en promotie?

Dit is precies waarom je één tool nodig heeft die je al deze informatie biedt, antwoorden op vragen als, wat zijn de top 10 afspeellijsten die de afgelopen 30 dagen aan populariteit winnen (waardoor het aantal volgers toeneemt)? Mijn artiest scoorde gisteravond goed in Spotify-streams … hebben ze weer iets geks op Instagram geplaatst? Welke afspeellijsten hebben onbekende nummers, maar een groot aantal volgers (zodat ik me op die afspeellijsten kan richten)? Wat zijn de muzikale kenmerken (bijvoorbeeld “positieve” gevoelens, elektronische / akoestische geluiden) van specifieke afspeellijsten? Wat zijn mijn verwachte royalty’s?

En nog veel meer antwoorden waarvoor je je normaal gesproken zou moeten abonneren op een hoeveelheid aan tools, wat een fortuin zou kosten.

PlayTreks is op zoek naar een investeerder. Heeft u mogelijk interesse en wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan hieronder contact op:

Contactformulier:

Graag ontvang ik (gratis en vrijblijvend) de periodieke mailing met nieuw vraag en aanbod van VentureCapital.nl.