Additionele funding partners

We merken dat ondernemers hun investeringsbehoefte kunnen verlagen wanneer ze zich verdiepen in het verkrijgen van subsidies. Dus verdiep je of dat je bedrijf in aanmerking komt voor subsidies.

Veel ondernemers komen in aanmerking voor subsidies, maar laten hier kansen liggen wegens tijd- of geldgebrek. Naar schatting komt 80% van de ondernemers in aanmerking voor ten minste een subsidie, maar maakt slechts 20% van de ondernemers hier gebruik van. Bekijk de website van de RVO eens om te kijken waar jij recht op hebt! Hierbij geven we je een aantal subsidies die interessant zouden kunnen zijn voor jouw bedrijf.

  • Vroegefasefinanciering
  • Innovatiekrediet
  • WBSO
  • Innovation Fund

Dit is enkel een deel van bestaande subsidies. Het zou daarom goed kunnen dat jouw bedrijf voor andere subsidies in aanmerking komt. Het onderzoeken en verkrijgen van additionele funding of subsidie kan erg tijd rovend zijn. Daarom kunnen we jou verbinden met onze specialisten op het gebied van subsidies om zo je subsidiepotentieel te ontdekken en zo deze aan te vragen. Je kunt via het reactie formulier in contact komen met onze subsidie partners. Zo sturen wij jouw contactgegevens automatisch door en onze partners nemen contact met je op.

Onze additionele funding partners

Maatwerk hulp door doorgewinterde ondernemers

Maatwerk hulp door doorgewinterde ondernemers

Verandering Als ondernemer zit je constant in een veranderingsproces. Hier kunnen veel redenen voor zijn. Omdat de markt verandert. Omdat je bedrijf groeit. Je product ineens een dienst wordt. Er iets in je keten verandert. Er personeelsissues zijn. Je ineens middelen...

Subsidies voor bedrijven

Subsidies voor bedrijven

Veel ondernemers komen in aanmerking voor subsidies, maar laten hier kansen liggen wegens tijd- of geldgebrek. Naar schatting komt zelfs 80% van de ondernemers in aanmerking voor een subsidie, maar maakt slechts 20% hiervan gebruik. Deze partner van VentureCapital.nl...

Scan de code