Applicatie voor vloggers en influencers

13 september 2021

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

 Beschrijving onderneming:

Het leven is grotendeels live, maar de vloggers en influencers die zorgen dat we live gaan hebben op alle social media kanalen nog maar een gedeelde ruimte. Waarom hebben zij geen eigen podium? Deze startup geeft vloggers en influencers hun eigen podium. Dit podium is goed gecategoriseerd om het overzichtelijk te bewaren in tegenstelling tot alle andere bestaande platformen. Dit platform zal gebruikersvriendelijk zijn voor alle gebruikers. Deze startup biedt een online (semi) live omgeving voor de gehele wereld!

Deze startup wil een social media applicatie voor live content gaan ontwikkelen. Zoals voor vloggers en influencers die live content delen, real life shows, live talk shows, live business to business contacten en live sportevenementen zoals een voetbaltraining van Cristiano Ronaldo. Deze app zal deze mogelijkheden allemaal aanbieden. Alle eerdere succesvolle social media kanalen, verkoopkanalen of applicaties waren dit omdat ze zich op een bepaald aspect richten: foto’s (Instagram), grappige filmpjes (TikTok), audio (Clubhouse), boeken (Bol.com of Amazon). Bij het product van deze startup is het keyword LIVE.

De app biedt alle technologische tools om hoogwaardige content te maken en is gebruiksvriendelijk voor aanbieder en volger. Zo zap je vrolijk tussen alle live kanalen die jou als gebruiker interesseren. In een lange ontwikkeling in de media-geschiedenis heeft live content verschillende fasen gekend. Dat gaat van de soundmixshow naar Big Brother naar de influencers en YouTube kanalen van nu waar volgers interactief hun mening kunnen posten. Waar het nu nog aan ontbreekt is een kanaal dat zich volledig richt op live en streaming.

Deze startup heeft de ambitie om de applicatie zijn die wereldwijd het podium is voor live content en live contact tussen mensen. Dit platform kan worden gebruikt voor veel verschillende sectoren, zo kan dit bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik maar ook voor online onderwijs. De grootst groeiende beroepsgroep (de vloggers en influencers) zijn actief op verschillende social mediakanalen, maar een eigen platform hebben zij nog niet. De andere sociale kanalen zijn door hun grootte ongeorganiseerd geworden. De door deze startup ontwikkelde app zal dit ongeorganiseerde probleem oplossen.

Alles staat klaar om dit project te laten starten. Deze startup staat ingeschreven bij de KvK per januari 2020. Deze startup doet op dit moment alles alleen. Een partner om mee te sparren is zeer welkom. De ondernemer is opzoek naar iemand die marketingtechnisch en cijfermatig is onderlegd.

 

Business Model:

Het verdienmodel is gebaseerd op sponsoring en advertenties, die worden betaald door bedrijven die willen adverteren bij een specifieke doelgroep. Hierbij is er ook een premium account waarvoor betaald moet worden.
 

Type klant:

B2B & B2C

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Private Equity en/of Venture Capitalists.

 

USP’s:

Social media is de toekomst. Iedereen gaat LIVE. Of het nu beroepsmatig of puur voor de fun is. Deze APPlicatie bestaat nog niet, en zal er wel komen.
 

Benodigd Kapitaal:

€250.000,-
 

Investeringsbehoefte:

Om het ondernemingsplan te realiseren zijn professionals nodig op het gebied van communicatie, management, IT, data-analyse en marketing. Met dit ondernemingsplan wil de initiatiefnemer investeringen gaan gebruiken om een professioneel team dat het bedrijf en de applicatie op allerlei vlakken doorontwikkeld, zodat LifeIsLive binnen vijf jaar een vaste plek kent tussen de socials in de huidige markt.
 

Sector:

Media, reclame & communicatie

 

Bedrijfsfase:

Pre-seed

 

Aantal founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Maandelijkse omzet (huidig):

€0,-

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€289,916,-

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€358,521,-

Huidige maandelijkse kosten:

€0,-

 

Reeds toegezegde financiering in deze ronde:

€0,-
 

Overige relevante informatie:

Alle kosten zijn tot nu toe bekostigd door de ondernemer. Daarbij is er ook een mogelijkheid voor het instappen van een co-founder.

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code