Ebitwise

20 april 2021

ebitwise

Ebitwise is de flexibele controller voor start & scale-ups zonder vast te zicht aan langdurige contracten. Wij bieden hoogopgeleide controllers die zich richten op de financial control (accounting, dashboarding, forecasting etc,) en de business control activiteiten (funding, management rapportages,modellering).

Inmiddels zitten we bij een aantal toonaangevende start-up’s (Ciphix, Innovation Booster, The next closet, etc) die allemaal in een andere groei fase zitten en een verschillend type controller nodig hebben.

Met Ebitwise deel je controller met een andere venture, waardoor je voorzien bent van een controller met ruime start-up ervaring tegen een gunstig tarief. Aangezien we de repeterende activiteiten zo veel mogelijk automatiseren, heeft de controller meer tijd om toegevoegde waarde te bieden en verbetertrajecten in gang te zetten.

Ebitiwise is geen snelle interim oplossing, maar zit bij het merendeel van de klanten al geruime tijd en fungeren als een volwaardig finance collega.

Waarom Ebitwise:
– Gespecialiseerd in start & scale-ups
– Niet vast aan een zwaar en langdurig werknemerscontract
– Altijd financieel inzicht via live dashboarding

Meer informatie: www.ebitwise.nl 

 

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest