Controlling partners

Zeker bij een startup/scaleup is het van cruciaal belang dat je grip hebt op je financiële situatie. Als je vandaag weet dat je over drie maanden zonder geld zit kan je er vandaag al iets aan gaan doen. Als je slechts een week voordat deze problemen zich voordoen er achter komt, zit je met een serieus probleem.

Cashflow management is een cruciaal aspect van een startend bedrijf naar de volgende fase brengen en ontzettend moeilijk. Verkoop jij jouw product of service maar krijg je later pas uitbetaald? Dan zit er dus een verschil in wat je werkelijk in je kas hebt en wat je in theorie zou moeten hebben. Daarom is het belangrijk om te weten welke betalingen er wanneer hebt gedaan en wanneer jij dit geld weer kan gebruiken voor andere doeleinde.

Uiteraard zijn er experts en tools op dit gebied die jou kunnen helpen op dit gebied waardoor jij een duidelijker beeld van je organisatie krijgt. Laat ons weten of je vrijblijvend in contact wilt komen met deze partners (maximaal 3). Je kunt dit aangeven via het reactie formulier.

Onze financiële controlling partners

Flexibele controller voor startups & scaleups

Flexibele controller voor startups & scaleups

  Deze partner van VentureCapital.nl is de flexibele controller voor start & scale-ups zonder vast te zicht aan langdurige contracten. Zij bieden hoogopgeleide controllers die zich richten op de financial control (accounting, dashboarding, forecasting etc,) en de...

Flexibel aandelen platform

Flexibel aandelen platform

Deze partner van VentureCapital.nl is een flexibel aandelenplatform waarbij je geen notaris nodig hebt bij overdracht van aandelen en eenvoudig werknemersparticipatie mogelijk maakt.  Daarnaast heeft het platform een dashboard waar alle essentiële zaken voor startups...

Scan de code