De kermis webshop voor gadgets met absurde kortingen

29 juni 2022

Dit is een webshop waarbij je absurd hoge kortingen kunt winnen op gekozen producten uit je winkelmandje. Net als de bekende kortingscoupons maar dan net iets anders. Meedoen en zelf een gokje wagen is vrij simpel en zonder te veel gedoe. Door middel van aangeboden mini kansspelen zoals bijvoorbeeld de klassieke fruitmachine of memory cards, kunnen klanten extra hoge kortingen winnen.

Dit is een vernieuwd concept waarbij klanten een online kermisgevoel beleven bij hun zoektocht naar populaire gadgets. De populaire gadgets zullen producten zijn zoals mobiele telefoons, tablets, laptops, koptelefoons, bluetooth speakers en dergelijk.

Er is door deze startup een onderzoek gestart naar online winkelgedrag en combinatie van kermisattractie. Hieruit is ondervonden dat er behoefte is naar een dergelijke webshop zoals deze startup heeft gemaakt.

De kortingen die klanten krijgen is doorberekend in het verkoop plus de kortingen. Dit is via de backend met algoritmes geprogrammeerd waardoor het business model niet in gevaar loopt. 

Business model:

Directe verkoop uit de webshop met dynamische margeverdeling per product item d.m.v credits. De winstmarge zal 100% bedragen.

De startup verkrijgt ook inkomsten uit verkoop van de gadgets vanuit het resterend aanbiedingsbedrag.

Type klant:

B2C

Gewenst type investeerder:

Angel Investor, Venture Capitalist, Incubator/Accelerator

USP’s:

Dit is een vernieuwd combinatieconcept van een webshop. Net als op de kermis of casino kan je hoge kortingen winnen op de nieuwste populaire gadgets. Meer fun bij online shoppen!

Benodigd kapitaal:

€120.000,-

Investeringsbehoefte:

– Website 50%

– Management bedrijf 20%

– Licentie 20%

– Marketing 10%

Sector:

Gaming, Platform, E-commerce

Bedrijfsfase:

Seed

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1

Ervaring founder:

Sinds 2007 is deze ondernemer al bezig met freelance opdrachten voor programmering van websites en bedrijf software. Hij heeft zijn masterclass gehaald en een innovatieprijs gewonnen met geprogrammeerde opdracht. Daarbij heeft hij ook de studie afgerond voor creativiteit voor gevorderden waar je voornamelijk ‘out of the box’ leert denken bij ontwikkeling van concepten.

Daarnaast heeft de ondernemer voor klanten gewerkt zoals: KPN, Nuon, Albert Heijn, Radio 538, Slam FM, Sanoma Media, s’Heeren Loo, Telegraaf mediagroep en meerdere MKB.

Maandelijkse omzet:

€0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€500.000,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€1.500.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€0,-

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Investeren in Bedrijven in Rotterdam

Investeren in Bedrijven in Rotterdam

Investeren in Bedrijven in Rotterdam Wij maken dé perfecte match met jouw expertise en investeringswens. Door jou te verbinden met een organisatie die op zoek is naar de volgende stap binnen hun organisatie kunnen wij samen bedrijven laten groeien. Iedere match is...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op te hoogte te blijven van het aanbod op onze website.


Andere interessante plaatsingen

Investeren in gaming bedrijven

Investeren in gaming bedrijven

Investeren in gaming bedrijven Wij maken dé perfecte match met jouw expertise en investeringswens. Door jou te...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code