fbpx

De lokale boer

17 juli 2020

Boeren platform – DeLokaleBoer.nl – voor het kopen/verkopen van verse producten en het leggen van een persoonlijke link tussen boer en consument zoekt een investering.

Omschrijving:

Zelf lanceren wij binnenkort DeLokaleBoer.nl; een platform dat een revolutie teweeg gaat brengen in ons prachtige land.

Wij vertellen u dan ook graag in het kort wat wij voor ogen hebben met het platform van DeLokaleBoer.nl en wat het precies inhoudt.

De Lokale Boer is in het leven geroepen om in eerste instantie op te komen voor het belang van de boeren, omdat ze al jarenlang onderdrukt worden. Door middel van het platform van DeLokaleBoer.nl willen wij ervoor zorgen dat de authentieke boer in Nederland weer zijn eigen baas kan zijn over wat er gedaan wordt met zijn producten.

Wij als jonge burgers – met een boerenachtergrond – zagen daar de noodzaak van in door de actualiteiten van de afgelopen jaren omtrent de situatie van de boeren in Nederland. Op het moment dat de corona crisis de boeren ineen nóg lastiger parket bracht, hebben we er serieus werk van gemaakt om z.s.m. iets te betekenen voor de maatschappij!

Op het online platform van De Lokale Boer kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Meteen na het invoeren van je postcode, tref je de dichtstbijzijnde boeren in jou regio, waardoor je voldoende keus hebt om te kiezen wat je zelf wilt.

Het concept van De Lokale Boer is transparant. Wij streven om burgers van verse producten te voorzien van onze eigen prachtige Nederlandse bodem. Dit houdt in dat de producten vers van het land bij de consument terechtkomen. De producten zijn volledig vers, smaakvoller en onbewerkt. Je bestelt je eigen producten naar wens, rekent af en de rest kan je aan ons overlaten.

Al met al bannen we tussenhandel uit via dit platform en staat de verbinding tussen boer en consument centraal.Wat is onze visie?

Onze visie is dat de boer in Nederland gerust zijn producten kan verkopen aan de consument, zonder aanvullende marges verschuldigd te zijn aan derden. Daarnaast is het ook belangrijk dat de consument op handbereik zijn verse producten kan bestellen, die afkomstig zijn van de lokale boer middels het platform: DeLokaleBoer.nl.

We streven ernaar dat DeLokaleBoer.nl een nieuw begrip wordt in Nederland, zowel onder de boeren als de burgers. Streekproducten worden op deze manier weer “trending” in de toekomst.Wat is onze missie?

Wij streven ernaar om de Nederlandse boeren weer gezag te geven over hun eigen producten, dat ze al jaren kwijt zijn.

Tegelijkertijd geven wij de burger een kans om het nostalgische karakter van ons land te herleven, namelijk onze agrarische identiteit met de prachtige seizoens producten waar Nederland bekend om staat. Deze missie wordt gerealiseerd middels het online platform van DeLokaleBoer.nl.

Onze verkoopstrategie:

  • De boer wordt weer eigen baas over zijn verse producten.
  • De consument kan zijn/haar favoriete verse producten kopen die direct afkomstig zin van de lokale Nederlandse boer.
  • De consument kan op handbereik der verse producten bestellen.
  • Via het platform van DeLokaleBoer wordt goed nagedacht over de veiligheid van zowel de consument als de boer.

Dit gebeurt door maar één consument per vijf minuten langs te laten komen om de producten af te halen. Op deze manier kunnen wij voorzorgsmaatregelen nemen en worden de richtlijnen van het RIVM m.b.t de 1,5-meter samenleving nageleefd.

  • Wij hanteren een heel eenvoudige manier van bestellen.
  • Het platform is puur gericht op klantvriendelijkheid en dus door iedereen makkelijk te gebruiken.
  • Wij hanteren reële marges over de producten en diensten, zodat het voor elke partij interessant is. Dit geldt voor de investeerders, maar ook voor de boeren en consumenten

Benodigd kapitaal:

€ 100.000,-

Investeringsbehoefte:

Voor marketing en platform upgrade

DeLokaleBoer investering gezocht

Mocht u nog specifieke of aanvullende vragen hebben naar aanleiding van ons verhaal en verzoek, dan kunt u gerust contact opnemen met ons via onderstaande contactformulier. Wij hopen van harte dat u dit ook een prachtig initiatief vindt en dat wij de krachten kunnen bundelen.

Interesse? wij verbinden je graag

13 + 6 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Partners van VentureCapital.nl

Partners van VentureCapital.nl

VentureCapital.nl is een matching platform waarmee vraag en aanbod op het gebied van groeikapitaal op een eenvoudige wijze met elkaar in contact gebracht wordt. Voor overige vraagstukken waar ondernemers met een startup/scale up op zeer regelmatige basis mee te maken...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen 

Partners van VentureCapital.nl

Partners van VentureCapital.nl

VentureCapital.nl is een matching platform waarmee vraag en aanbod op het gebied van groeikapitaal op een eenvoudige...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest