Financial Services Partners

Een van de succesfactoren voor het slagen van een financieringsronde is de financiële organisatie van een onderneming. Als de financiële organisatie goed is, dan zullen investeerders (vooral die in de growth fase of daarna investeren) eerder geneigd zijn om te investeren in jouw onderneming. Daarnaast kun je als ondernemer betere beslissingen nemen als de financiële organisatie op orde is.

Onze Financial Service Partners helpen ondernemers en organisaties om weloverwogen keuzes te kunnen maken op het gebied van groei, investeringen en performance- en rendementsverbeteringen.

Onze partners kunnen dit realiseren door bijvoorbeeld voor een bepaalde tijd je parttime CFO te zijn, of om de financiële structuur eenmalig goed neer te zetten.

Er is dus (nog) geen dure fulltime expert nodig en jij kunt je als ondernemer focussen op de groei van jouw startup/scale up.

Sommige partners bieden ook HR en/of recruitment diensten aan om jouw team nog sterker te maken.

Onze Financial Service Partners hebben een ruime ervaring binnen start-ups en scale-ups. Daarnaast kunnen zij informal investeerders helpen om meer inzicht te krijgen in de voortgang bij de bedrijven waarin zij investeren.

Wil je ook als partner vermeld worden op VentureCapital.nl? Dat kan middels een gratis vermelding! 

Laat hieronder de bedrijfsgegevens achter we nemen contact met je op over een vermelding waarmee je op no cure no pay basis leads van ons kunt ontvangen.

Onze Financial Services partners:

Cashflow management tool

Cashflow management tool

Dé cashflow management tool voor MKB's! 💪🏻 Een eenvoudige en uitgebreide tool voor het beheer van uw cashflow, volledig aangepast aan uw manier van werken 📈 Cashopvolging Automatiseer de opvolging van uw cashflow en controleer in real-time uw vrije cash 📊 Cashprognose...

Subsidies voor bedrijven

Subsidies voor bedrijven

Veel ondernemers komen in aanmerking voor subsidies, maar laten hier kansen liggen wegens tijd- of geldgebrek. Naar schatting komt zelfs 80% van de ondernemers in aanmerking voor een subsidie, maar maakt slechts 20% hiervan gebruik. Deze partner van VentureCapital.nl...

Flexibele controller voor startups & scaleups

Flexibele controller voor startups & scaleups

  Deze partner van VentureCapital.nl is de flexibele controller voor start & scale-ups zonder vast te zicht aan langdurige contracten. Zij bieden hoogopgeleide controllers die zich richten op de financial control (accounting, dashboarding, forecasting etc,)...

Het maken van gefundeerde keuzes

Het maken van gefundeerde keuzes

Het doel van de initiatiefnemers achter deze partner is ondernemers en organisaties beter in staat te stellen om gefundeerde keuzes te kunnen maken die betrekking hebben op groei, investeringen, financiering, performance- en rendementsverbeteringen.   Zij leveren...