Hulp bij aanscherpen van jouw business plan

5 december 2020

Is je bedrijf toe aan de volgende stap en ben je op zoek naar financiering maar moet je verhaal nog nét even strakker, je waardepropositie nog nét even helderder, en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Deze partner van VentureCapital.nl begeleidt ondernemers hierin. Dat kan snel en efficiënt, of uitgebreider en diepgravender – al naar gelang de behoefte.

Zij bieden korte strategiesessies aan (live of online) maar kunnen ook een heel begeleidingstraject faciliteren. Hierin komen drijfveren, missie en visie, groeidoelstellingen en je eigen kwaliteiten én rol als ondernemer binnen je bedrijf aan de orde.

Voor meer informatie neem contact op om je vraag vrijblijvend te bespreken. Laat hiervoor jouw contactgegevens achter in het reactieformulier op deze pagina.

 

 

 

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Beschrijving onderneming: Deze startup is dé innovatieve "social & sustainable" reis app waar je jouw trips en tips kan delen op een persoonlijke wereldmap met pins, photos en filmpjes op verschillende feeds. Een Instagram voor reizigers, met exclusieve reis...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest