Media tools op maat gemaakt voor websites

7 oktober 2022

Dit bedrijf voorziet conservatieve nieuwswebsites van (HD-4K) stockphotos, korte video’s, roteerbare 3D objecten en op maat gemaakte logo’s, banners, standaard teksten en huisstijlen.

Het idee is dat CEO’s met een betaalbaar account toegang krijgen tot een reusachtig en compleet foto archief waarmee ze veel makkelijker hun website/webwinkel kunnen vullen. Extra voordeel is dat zij op deze wijze geen last krijgen van ‘copyright deurwaarders’ (dwz mensen die controleren of alle foto’s en video’s wel legitiem en origineel zijn). Hoe meer (unieke) media men heeft staan op een site, des te beter je bent te vinden via Google! Ook in-company training en hulp aan managers is niet ondenkbaar voor dit concept. De klanten van deze onderneming kunnen hun WordPress site (of ander PHP-based CMS) koppelen aan de dienst van deze startup om zo de foto’s en video’s (semi-)automatisch op te halen door ze asynchroon up te loaden. De founder is tevens maker van de dienst.

Business model:

Deze partij voorziet aangesloten partners en bedrijven van op maat gemaakte foto- en videomaterialen, website ontwerpen en Nederlandse teksten tegen een aantrekkelijke no nonsense maandprijs.

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type investeerder:

Venture Capitalist, Strategische investeerder

USP’s:

– Duidelijk bedrijfsmodel – Gemotiveerde werknemers – Werkzaam in opkomende industrie: Web 3.0 en massanieuwsmedia – Vluchtelingen, LGBT’ers, jongeren, mensen met een beperking en mensen zonder QR code zijn welkom en krijgen goede training en begeleiding

Benodigd kapitaal:

€100.000,-

Investeringsbehoefte:

De investering is veel omvattend. Er is een programmeursteam nodig, een team vrijwilligers en stagiaires, tekstschrijvers, Javascript experts, 3D ontwerpers, Branding/Marketing experts, PR en Sales deskundigen.

Sector:

AI, B2B Software, B2C Software, Deep Tech, E-Commerce, Gaming, ICT, Media, Reclame & Communicatie, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsfase:

Pre-Seed

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1

Ervaring founders:

De founder heeft 3 jaar ervaring als WordPress en WooCommerce expert en begeleider van stagiaires.

Maandelijkse omzet:

€0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€0,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€0,-

Huidige maandelijkse kosten:

Nog geen

Reeds toegezegde financiering:

Geen

Overige relevante informatie:

Reeds 200 euro geïnvesteerd. Dit bedrijf heeft weinig investeringen nodig qua code en software, alleen qua mankracht (om de maatwerk software te bouwen). De enige kosten bestaan dus uit het betalen van de programmeurs, stagiaires en tekstschrijvers. Er komt een nieuwe versie van het Pitch Deck aan binnenkort.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

Patented drug detection solutions

Patented drug detection solutions

Making society and the night-time economy safer, by reducing drink spiking and drug related crime. This company is an...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code