Slim je geld investeren in bedrijven met potentie?

Geef vrijblijvend een zoekprofiel op voor de gewenste investering. Wij doen de rest. 

Help bedrijven groeien

Wij maken dé perfecte match met jouw expertise en investeringswens. Door jou te verbinden met een organisatie die op zoek is naar de volgende stap binnen hun organisatie kunnen wij samen bedrijven laten groeien.  Iedere match is anders daarom werken wij op een persoonlijke aanpak. Laat jouw aanpak weten, dan zoeken wij jouw volgende investering.

Wil je niet direct investeren in bedrijven maar ben je op zoek naar een co-founder/partner rol in een bepaalde onderneming? Bekijk dan onze Co-founder/partner aangeboden pagina voor plaatsing van een dergelijk profiel.

Hoe werkt het matching proces?

Een basis plaatsing, een vermelding van jouw zoekprofiel op VentureCapital.nl, is geheel gratis. Reacties via de site sturen wij één op één door waarna je contact met de geïnteresseerde ondernemer(s) kan opnemen. Hier zijn geen kosten aan verbonden!

Hoeveel kost een matching?

Iedere matching, bedrijf of investeerder is anders. Zoeken naar een investeerder via de site is gratis. Is extra hulp van onze experts gewenst dan bekijken en bespreken wij de mogelijkheden graag verder met je. Neem graag vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie. Wij helpen graag bij een actieve matching.

Is een zoekprofiel écht gratis?

Plaatsing van een investeerders zoekprofiel op VentureCapital.nl is 100% gratis. Uiteraard is het ook mogelijk dat we het niet publiceren en enkel discreet noteren in ons systeem om je zo goed mogelijk, nieuwe proposities toe te kunnen zenden. Geef dit graag aan ons door in onderstaande formulier.

Ondernemers en investeerders gingen jou voor, bekijk hun plaatsingen

Geef jouw gewenste zoekprofiel op

Vrijblijvend jouw zoekprofiel aan ons doorgeven kan makkelijk en snel via onderstaande formulier. Wij houden je graag op de hoogte van passende profielen zoals we deze vervolgens door kunnen sturen. Hieraan zitten geen kosten de onze plaatsingen zijn gericht op de beste resultaten voor jouw bedrijf.

R

100% gratis

Voor het plaatsen van een zoekprofiel betaal je geen geld. Dus geen onduidelijkheid over niet geleverde diensten. Wij verdienen pas na resultaat.

R

Een match die past

Matchen is niet altijd centraal op kapitaal. Naast dit facet is het belangrijk dat een organisatie aansluit op expertise en hoe zij jouw bedrijf kunnen ondersteunen.

Venture Capital Partners

Wij werken samen met diverse partners die je tijdens het financieringsproces kunnen bijstaan.

Bekijk de partners van VentureCapital.nl en neem vrijblijvend contact met ze op.

Venture capital partner
Venture Capital
Venture Capital Nederland
business Angels
Scan de code