Gratis aanmelden venture capital

Hét toegankelijke vraag en aanbod platform voor Venture Capital

Venture Capital is een transparant platform voor investeerders en kapitaalzoekende ondernemers. Wekelijks updaten wij onze community met nieuwe investerings- en zoekprofielen. Daarnaast helpen we ondernemers en investeerders door periodiek inspirerende blogs te schrijven en delen wij kennis op het gebied van Venture Capital.

Wordt daarom gratis en vrijblijvend onderdeel van onze community en vind op een gemakkelijke manier nieuwe investeringsproposities, kennis en/of kapitaal!

R

2000+ Investeerders

R

No-Cure No-Pay

R

Wekelijkse updates

R

Alle branches

N

2000+ Investeerders

N

No-Cure No-Pay

N

Wekelijkse updates

N

Alle branchés

Slim investeren of op zoek naar kapitaal?

Ons team met meer dan 20 jaar ervaring maakt op basis van de behoefte dé perfecte match voor jou! Wij zijn van mening dat in Nederland de huidige markt van investeerders in start- en scale ups en ondernemers niet transparant genoeg is en kansen tot groei en innovaties hierdoor vertraging oplopen. Wij brengen de partijen in het Nederlandse Venture Capital ecosysteem hierom gemakkelijk tot elkaar! Hierdoor ontstaan er kansen tot groei en innovaties! Iedereen kan daarom vrijblijvend lid worden van onze community en zijn/haar wensen aan ons opgeven om zo nieuwe en passende kansen te vinden. 

Venture Capital Nederland

Lid worden van Venture Capital? Registreer je vandaag, het is geheel gratis en vrijblijvend

Ben je investeerder op zoek naar interessante investeringsproposities, of ben je ondernemer op zoek naar expertise, netwerk en kapitaal? Meld je dan vandaag nog gratis aan als lid op het Venturecapital.nl platform! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om vrijblijvend informatie uit te wisselen.

info@venturecapital.nl

Tel: +31 (0)30-300.32.27

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Scan de code