Op zoek naar bedrijfskapitaal?

Maak vrijblijvend een bedrijfsprofiel aan en laat investeerders weten dat jij op zoek bent. 

Dé volgende zakelijke stap

Iedere organisatie moet ontwikkelen of nieuwe kansen openbreken. Hiervoor zijn er in onze ogen enkele facetten vereist: Kapitaal, informatie en advies.  Door jouw bedrijf te verbinden met een investeerder, te ondersteunen en te voorzien met de juiste informatie maken wij het mogelijk om jou naar de volgende stap van je organisatie te brengen.

Ben je niet direct op zoek naar een investeerder maar ben je op zoek naar een co-founder/partner voor jouw onderneming? Bekijk dan onze Co-founder/partner gezocht pagina voor plaatsing van een dergelijk profiel.

Hoe werkt het matching proces?

Plaats jouw profiel makkelijk en snel door aanmelding via het aanmeldformulier op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Na akkoord op de presentatie melden wij deze aan en sturen deze toe aan de ingeschreven investeerders. Reacties sturen wij één op één aan je door waarna je contact met de geïnteresseerde investeerder(s) kan opnemen. Aan de plaatsing, de mailing en het doorsturen van de reacties zijn geen kosten verbonden, enkel bij een gerealiseerde investering aan een door ons aangebrachte investeerder berekenen wij een commissie van slechts 2,5%. Het plaform faciliteert enkel het matchingproces, volledig No Cure No Pay basis! 

Hoeveel kost een matching?

Iedere matching, bedrijf of investeerder is anders. Zoeken naar een investeerder via de site is gratis en enkel bij een gerealiseerde investering door een investeerder zoals door ons aangebracht berekenen wij 2,5% commissie. Is extra hulp gewenst dan bekijken en bespreken wij de mogelijkheden graag verder met je en brengen we je graag in contact met onze partners. Neem graag vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie. Wij helpen graag verder! 

Is een plaatsing gratis?

Plaatsing op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is gratis volgens het No Cure No Pay principe. Pas wanneer een door ons aangebrachte investeerder overgaat tot een investering in jouw bedrijf hanteren wij een vergoeding (2,5% ex. btw). Neem voor advies en de verdere mogelijkheden contact met ons op zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken en een voorstel kunnen doen.

Ondernemers en investeerders gingen jou voor, bekijk hun plaatsingen

Plaats gratis jouw anonieme bedrijfsprofiel

Vrijblijvend jouw bedrijfsprofiel plaatsen in een omgeving van andere ondernemers, investeerders en advies gerichte experts. Hier zijn geen kosten aan verbonden, onze plaatsingen zijn gericht op de beste resultaten voor jouw bedrijf.

R

100% No Cure No Pay

Voor het plaatsen van een bedrijfsprofiel betaal je geen geld. Dus geen onduidelijkheid over niet behaalde resultaten. Wij verdienen pas na resultaat.

R

Een match die past

Matchen is niet altijd centraal op kapitaal. Naast dit facet is het belangrijk dat een investeerder aansluit op expertise en dat deze jouw bedrijf kan ondersteunen. 

Venture Capital Partners

Heb je hulp nodig bij het fundrais traject, bijvoorbeeld bij het waarderen van een onderneming waarin je wilt investeren, of bij de beoordeling/opstellen van investeringsovereenkomsten? Wij werken samen met diverse partners die je tijdens het financieringsproces kunnen bijstaan.

Bekijk hier de partners van VentureCapital.nl en neem vrijblijvend contact met ze op.

Venture capital partner
Venture Capital
Venture Capital Nederland
business Angels
Scan de code