Pitchdeck bouwen

19 april 2021

Impakt Tribe

Impakt Tribe gaat 100% over het delen van onze Impact investerings kennis en het bouwen van geweldige Pitch decks met onze 20 + jaar ervaring in sales & marketing.

Wist je dat 80% van elke investeringsaanvraag is standaard, wij leveren die standaard format en komen zo samen met jou tot het perfecte “Pitch Deck”.

Hierdoor zijn wij snel, volledig en super voordelig.

ONZE VISIE

“Het creëren van een betere wereld door Impact Tech bedrijven toegang te geven tot jarenlange opgedane zakelijke kennis, en vaardigheden.”

Nu je hier bent en dit leest, vraag je je misschien af waarom je met ons in contact zou moeten komen.

Ben je een ondernemer en zoek je hulp voor het bouwen van een pitch deck die aandacht krijgt van investeerders: dit is waar wij voor staan en waar wij je mee kunnen helpen.

Dit is ook waarom je bij Venture capital zit om mensen te vinden die een vergelijkbare visie hebben voor een bedrijf, en die je kunnen helpen met zaken waar een Expert nodig voor hebt, en die deel uitmaken van iets inspireert en je de mogelijkheid geeft om iets terug te geven aan de mensheid.

Hier is hoe we kunnen samenwerken en waar onze expertise ligt…..

– Wil je het perfecte Pitch deck maken waar investeerders in willen investeren?

– Heb je een Graphic designer nodig voor je bestaande Pitch deck?

– Wil je jouw content van je bestaande Pitch deck aanscherpen?

– Wil je meer sales/ traction creëren met je Start-up / Scale-up?

Als je nu JA zegt op 1 van deze punten, STOP dan met wat je nu aan het doen bent, en download ons GRATIS E-BOOK hier: https://impakttribe.com/en/free-e-book/

Of neem contact op via E-mail jeroen@impakttribe.com of +31643871477

Het gezicht achter Impakt Tribe:

Jeroen van der Heide

Jeroen van der Heide

Hallo, mijn naam is Jeroen van der Heide Ecopreneur & Co-founder van Impakttribe.com: Jouw Tribe voor het bouwen van een Pitch deck!

Jeroen is een energieke, creatieve geest die hoofd en hart in de juiste dosis combineert.

Als student dacht hij al buiten de gebaande paden en heeft altijd gezocht naar een pad dat innovatief en anders was, dit werd zijn specialiteit en hij gebruikte deze kennis om zijn vorige 2 innovatieve start-ups te lanceren.

Waarom zou je naar mij luisteren?
Hoeveel van jullie zijn er klaar voor en bereid om je impact gedreven business te laten groeien?

Nu is hier de tweede vraag: hoeveel van jullie zouden graag 60% van je kostbare tijd besteden aan het vinden van kapitaal voor je bedrijf. Dat klinkt toch niet zo aantrekkelijk?

Geloof me, ik heb die weg bewandeld en het is niet erg leuk, want je wilt doen wat je het allerliefste doet en dat is je bedrijf opbouwen en een verschil maken in de wereld in plaats van geld najagen. Ik heb geld ingezameld voor mijn tweede start-up met crowdfunding en met investeerders. Ik heb meer dan 1000 tech bedrijven geholpen om hun Pitch deck te bouwen en met investeringen als resultaat

Als je nu JA zegt en denkt dat klinkt goed, ik kan wel wat hulp gebruiken voor het maken van mijn Pitch deck, STOP dan met wat je nu aan het doen bent, en download ons GRATIS E-BOOK hier: https://impakttribe.com/en/free-e-book/

Of neem contact op via E-mail jeroen@impakttribe.com of +31643871477

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest