fbpx

Pushpomp

1 september 2020

Wat uniek is aan PUSHPOMP is omdat het uitgerust met twee met elementen een step en stuurpush met de stuur waarbij de step in beweging komt zonder gebruik te maken van je voeten maar van je handen. Die twee combinaties maakt dit product uniek. Dit product kun je ook gebruik maken van sport gerelateerde oefeningen en activiteiten erin verwerken. Ideaal voor kinderen en volwassen.

PUSHPOMP zal verschillende modellen op de markt brengen voor sport, recreatie en plezier. Modellen voor kinderen en volwassenen. Zoals de model Multi-set dat is in combinatie met een Elektrische Step E-scooter.
Het is een bijzonder duurzaam product voor jong en oud dat echt een nieuw straatbeeld kan neerzetten.

PUSHPOMP-ELEKTRISCHE STEP E-SCOOTER
De PUSHPOMP-bike zal ook worden uitgerust met een extra optie voor elektrisch opladen tijdens op en neer stuurbewegingen waar u de batterij oplaadt. Waarin uw PUSHPIMP-bike wordt omgetoverd tot een Elektrische Step E-scooter. Waarbij 2 producten in één product zijn verwerkt.

TECHNOLOGIE
De technologie van het PUSHPOMP-stuursysteem WORDT gepatenteerd. PUSHPOMP werkt met een ketting- en tandwielconstructie + met een elektrisch oplaadsysteem dat gekoppeld aan PUSHPOMP-stuursysteem.

SALES

We verkopen de PUSHPOMP-bike via onze eigen kanalen en externe retailers.

PRODUCTIE

De productie van PUSHPOMP-bike zal in Nederland worden ontwikkeld en geproduceerd. Het onderhoud en de service wordt uitgevoerd door geautoriseerde en gecertificeerde monteurs door onszelf en/of door aangesloten externe partijen.

DIGITALE PRODUCT

PUSHPOMP zal digitale producten bouwen rond ons PUSHPOMP-merk, waar software en hardware samenkomen en integreren in ons eindproduct. PUSHPOMP wil een online en offline community creëren, waar diensten zoals: sport- en fitnessdiensten, Navigatie, mooie routes, loyaliteitsprogramma’s en andere activiteiten maar ook beheer en onderhoud van de bike worden aangeboden via ons digitale product dat is gekoppeld aan PUSHPOMP dat u kunt bedienen via uw mobiel.
PUSHPOMP brengt een nieuw innovatief en duurzaam product de weg op.

VERKEERSVEILIGHEID

PUSHPOMP zal voldoen aan alle certificering en veiligheidseisen volgens Nederlandse en Europese richtlijn.

PUSHPOMP B.V.

PUSHPOMP wordt de fabrikant van PUSHPOMP-producten en -diensten die rond het merk zijn gebouwd; denk aan sport- en fitnessdiensten, recreatieactiviteiten, evenementen en / of competitiewedstrijden, etc.. PUSHPOMP is een maatschappelijk betrokken bedrijf dat mensen met een afstand op de arbeidsmarkt de kans geeft om bij ons te werken op onze werkplaats. PUSHPOMP brengt een nieuw innovatief duurzaam en trendy bikeproduct op de markt, dit product internationaal verkopen.

ONTWERP
PUSHPOMP zal volledig opnieuw worden ontworpen tot een nieuw tijdloos, duurzaam trendy product.

Benodigd Kapitaal:

€ 250.000,-

Sector:

B2C Software ; Groothandel; Mobility; Energy; E-Commerce; Logistiek; Travel; Leisure; Health; Retail

In welke fase bevindt de organisatie zich?

Pre-seed

Omzet (Historisch & Prognose):

Omzet 2020: 0K
Omzet 2021: 210K
Omzet 2022: 1.100K

Investeringsbehoefte:

Ontwikkeling, productie, marktintroductie en marketing

Aantal founders:

1

Aantal werknemers:

1-5

Gewenst type investeerder:

Pre-seed/Business Angel

Pushpomp

Interesse? wij verbinden je graag

7 + 4 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Broad Investor Network in China

Broad Investor Network in China

Type investeerder: Venture Capitalist; Private Equity; Adviseur Sector: B2B Software ; Deep Tech; ICT; Mobility; Energy; Logistiek; Food; Health; Agri; Retail; Zakelijke dienstverlening In welke fase dient de onderneming waarin geïnvesteerd wordt zich te bevinden:...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen 

Broad Investor Network in China

Broad Investor Network in China

Type investeerder: Venture Capitalist; Private Equity; Adviseur Sector: B2B Software ; Deep Tech; ICT; Mobility;...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

© VentureCapital.nl – Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest – Tel: 030-300.32.27 – info@venturecapital.nl  FAQ  Disclaimer  Privacybeleid