fbpx

Retta business development

5 december 2020

 Retta business development

Is je bedrijf toe aan de volgende stap en ben je op zoek naar financiering maar moet je verhaal nog nét even strakker, je waardepropositie nog nét even helderder, en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Retta begeleidt ondernemers hierin. Dat kan snel en efficiënt, of uitgebreider en diepgravender – al naar gelang de behoefte.

We bieden korte strategiesessies aan (live of online) maar kunnen ook een heel begeleidingstraject faciliteren. Hierin komen drijfveren, missie en visie, groeidoelstellingen en je eigen kwaliteiten én rol als ondernemer binnen je bedrijf aan de orde.

Voor meer informatie kijk op www.retta.nu of neem contact op om je vraag vrijblijvend te bespreken. +31 6 123 56 566 / [email protected] 

Interesse? Wij verbinden je graag

4 + 7 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Innovatief Urban Kledingmerk

Innovatief Urban Kledingmerk

Beschrijving onderneming: Het online merk werd in 2019 opgericht door twee ambitieuze jongens en is begonnen met verkopen in 2020. Het is een e–commerce luxe duurzaam lifestyle – merk. Deze startup is met het doel begonnen om kunst en kleding bij elkaar te brengen....

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Innovatief Urban Kledingmerk

Innovatief Urban Kledingmerk

Beschrijving onderneming: Het online merk werd in 2019 opgericht door twee ambitieuze jongens en is begonnen met...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest