Spread Positivity

24 augustus 2023

Benodigd kapitaal

€ 20.000,-

Maandelijkse omzet

€ 0,-

Minimale ticketsize

€ 5.000,-

Sector(en)

Consumentengoederen, E-Commerce, Impact, Onderwijs, Retail

Dit bedrijf is een Nederlands bedrijf dat een webwinkel ontwikkeld heeft voor de verkoop van diensten en producten. Het bedrijf werd in 2018 opgericht door me in Nederland om alleen diensten te bieden (consultancy diensten/juridisch advies). Dit jaar begon het bedrijf met helemaal een andere richting – online ondernemen. Het bedrijf verzorgt coaching diensten (digital en tijdens de evenementen op locatie) en verkoopt van hoge kwaliteit grafisch design t-shirts met een betekenisvolle boodschap en andere grafisch design producten die zijn in Nederland door nederlandse leverancier bedrijven geproduceerd en door deze ondernemer ontwikkeld en gedesigned zijn.

Met alle diensten en producten wil van harte behulpzaam te zijn voor mensen. Op dit moment is hulp cruciaal. Waarom? Als dit doel bereikt wordt, kunnen meer mensen geholpen worden. De mensen maken het resultaat. Mindset is alles! Laat me met mijn diensten en producten anderen helpen en, dan, maken we samen de wereld beter!

Gelukscoaching: de waarheid is dat het niet zo gemakkelijk is om gelukkig te leven. De moderne wereld waarin we leven, legt veel druk op ons. Velen van ons voelen zich vastzitten in de vicieuze spiraal van ongelukkig leven.

Mindset coaching: Het is niet makkelijk om een negatieve mindset te herkennen, laat staan te veranderen. Daarom willen zoveel mensen hulp zoeken bij een mindset coach. De doelmarkt van het bedrijf is internationale klanten (ten eerste in het land en met de hulp van marketing experts om klanten vanuit het buitenland online te bereiken).

Business model:

Business model: producten & diensten

  • Diensten: online virtuele coaching, uitvoering van coaching evenementen (op locatie)
  • Producten: grafisch ontwerp t-shirts en andere grafisch design producten (verkoop via webshop)

USP’s:

Visie en missie van het bedrijf, namelijk:
Onze MISSIE is om positieve verandering in het leven van mensen te brengen, hun denkwijze te transformeren en hen een nieuw perspectief op het leven te geven, hen te helpen betere beslissingen te nemen, hun emoties te begrijpen, hun doel te ontdekken en hun doelen effectiever te bereiken. Wij bieden happiness & mindset coaching. Blij om meer glimlach rond te zien!

Investeringsbehoefte:

  • Diensten van leveranciers (producenten);
  • Diensten van experten zoals sales, marketing (promotion), IT;
  • Kantoor ruimte;
  • Vergader/kantoor ruimte kosten.

Ervaring founder(s):

Ervaren business consultant, strategisch denker en motivator met kennis en kunde in een breed werkveld met meer dan 8 jaar werkervaring in business bij grote multinationale bedrijven zoals Samsung Electronics, British American Tobacco, McGuireWoods enz en uiteraard als zelfstandige ondernemer voor de laatste bijna 5 jaar. Mijn kracht ligt in het ondernemen, algemeen business complex begrijp gebaseerd op jarenlang werkervaring bij grote bedrijven en met de ondernemers; bovendien ligt mijn kracht in het coachen (adviseren), presenteren en organiseren van evenementen, netwerken, design, sales.

Afbeelding:

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Kenmerken

Type klant:

B2B and B2C

Sector(en):

Consumentengoederen, E-Commerce, Impact, Onderwijs, Retail

Bedrijfsfase:

Seed

Aantal huidige werknemers:

1

Aantal founders:

1

Gewenst type investeerder(s):

Angel Investor, Venture Capital, Strategic-Investor

Benodigd kapitaal:

€ 20.000,-

Reeds toegezegde financiering:

€ 0,-

Minimale ticketsize:

€ 5.000,-

Maandelijkse omzet:

€ 0,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€ 50.000,-

Omzet (prognose) maand 13 – 24:

€ 100.000,-

Maandelijkse kosten:

€ 0,-

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code