Start It Up

27 januari 2021

Als nieuwe speler op de markt wil je gezien worden, impact maken en je product of dienst aanbieden. Maar hoe doe je dat? Er zijn immers zoveel merken en aanbieders, zoveel afleiding voor jouw doelgroep.

Start It Up helpt je hierbij. Speciaal opgezet voor startups en scale-ups met ambitie. Start It up is een service die je helpt je merk te lanceren en nieuwe markten te veroveren.
Door middel van korte energieke design sprints komen we tot de kern van jouw onderneming en vertalen deze naar een unieke huisstijl en tone-of-voice. We brengen jullie doelgroep en concurrenten in kaart om met een gerichte focus jouw dienst of product op een unieke en onderscheidende wijze aan te kunnen bieden. 

De huisstijl vertalen we naar een custom website die op krachtige wijze je verhaal communiceert. Heb je daarnaast behoefte aan een overtuigende en mooie Sales Deck om investors aan te trekken? Of ben je juist opzoek naar tools om via Social Media je product of dienst uit te dragen? Wij bieden met Start It Up een flexibel pakket aan dat aansluit bij jouw wensen.

Ons proces is efficiënt, energiek en betrokken. We werken volgens een beproefd stappenplan en tegen een vaste prijs, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. 
Start It Up is ontwikkeld door branding en design Studio TIN uit Amsterdam en bestaat uit een multidisciplinair team van designers, developers en strategen.

 Start It Up
www.startitup.cc

TIN
www.tin.studio

Start it up

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest