fbpx

The Sales Strategist – Sales/Marketing Partner

18 november 2020

Zet een professioneel, meetbaar en schaalbaar bedrijf neer!

Eén van de voornaamste uitdagingen voor technologiebedrijven met een B2B business model is het opbouwen van een solide commerciële operatie. Zodra een eerste aantal tevreden klanten bereikt is en daarmee ook een groeiende omzet, nemen ook het vertrouwen en de verwachtingen toe ten aanzien van de oprichters.

Het bedrijf heeft een uitdagende verandering voor de boeg: van een relatief kleine onbevangen operatie direct aangestuurd door de oprichter(s) zelf, tot een schaalbare sales organisatie met een solide groeistrategie.

Daarom helpt The Sales Strategist B2B technologiebedrijven met het leggen van een solide fundering waarop doorgebouwd kan worden. Dit doen ze door samen met management een roadmap te ontwikkelen voor de groei van de organisatie en deze vervolgens te implementeren in samenwerking met de bestaande marketing en sales teams. Op basis van het eigen 4D Sales Model bouwen ze een professionele, meetbare, en schaalbare marketing en sales organisatie.

Omdat elke groeifase van een bedrijf nieuwe vereisten, verwachtingen en uitdagingen met zich meebrengt, blijft The Sales Strategist betrokken er zorgen zij er op continue basis voor dat jouw marketing en sales organisatie meegroeit:

  • Het begeleiden van management in het maken van keuzes, prioriteren van doelen en activiteiten, en deze strategie te vertalen naar een praktische roadmap.
  • Coachen van marketing en sales professionals om ze de kennis en middelen te geven deze strategie uit te voeren, efficiënter te werken, optimaal gebruik te maken van tools, en de marketing en sales activiteiten op elkaar af te stemmen.

Benieuwd hoe onze partner The Sales Strategist ook jouw organisatie naar de volgende fase kunnen begeleiden? Neem direct contact op via: www.thesalesstrategist.eu.

Venture Capital Partner

Interesse? Wij verbinden je graag

13 + 8 =

Interesse? wij verbinden je graag

7 + 14 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Hét product dat ruimtes 30 dagen COVID vrij maakt

Hét product dat ruimtes 30 dagen COVID vrij maakt

Beschrijving onderneming: Dit bedrijf heeft de contracten voor exclusiviteit om een product te bottelen en te vermarkten voor een product wat ruimtes en vervoer 30 dagen - en handen tot 24 uur - COVID, superbacteriën, bacteriën en virussen vrij maakt. Dit product...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen 

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest