Transactie begeleiding partners

Tijdens de onderhandelingen met investeerders kom je als ondernemer vaak voor (grote) uitdagingen te staan. Je zal vaak onder druk tijdig de beste keuzes moeten overwegen en kiezen. Dit kan gaan over het documenteren van documenten, maar ook over het niet laten overnemen van emoties in de onderhandelingen.

Bovenstaande punten zijn belangrijke onderdelen zodra je in gesprek komt met een investeerder en dit is niet altijd even makkelijk. Voor een optimaal resultaat adviseren wij dan ook dat je een specialist op dit gebied bij je team betrekt.

Mocht deze niet in je team aanwezig zijn hebben wij een aantal gespecialiseerde partners aan ons gebonden. Deze hebben veel kennis en ervaring met het helpen van startende ondernemers in het transactie process. Laat ons weten of je vrijblijvend in contact wilt komen met deze partners (maximaal 3). Je kunt dit aangeven via het reactie formulier.

Onze transactie begeleiding partners

Nieuwe technologie en innovatie

Nieuwe technologie en innovatie

Deze partner van VentureCapital.nl weet alles van nieuwe technologie & innovatie. Naast het adviseren van management teams, ondersteunen zij hierin ook investeerders bij het evalueren van bedrijven -zowel voor als na de investering- met hun ‘Tech & Innovation...

Corporate Finance & Strategy

Corporate Finance & Strategy

Deze partner van VentureCapital.nl heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse venture capital, angels en vreemd vermogen financiers die zich specifiek richten op Startups en Scaleups. De mensen achter organisatie hebben de kennis en ervaring om je volledig te...

Scan de code