Partners

Omdat VentureCapital.nl puur een matching platform is, werken wij samen met experts die onze klanten ondersteunen bij het vinden van hun specifieke vraag en aanbod.

 

VentureCapital.nl is een matching platform waarmee vraag en aanbod op het gebied van groeikapitaal op een eenvoudige wijze met elkaar in contact gebracht wordt.

Voor overige vraagstukken waar ondernemers met een startup/scale up op zeer regelmatige basis mee te maken kunnen krijgen hebben wij een aantal partners die je met hun gespecialiseerde dienstverlening verder kunnen ondersteunen.

Wij hebben voor deze ondernemers een overzicht gemaakt van onze partners met hun gespecialiseerde dienstverlening.

Investor Readiness Partners

Ben jij een startup (mede) oprichter en op zoek naar Venture Capital-financiering, maar is jouw onderneming nog niet geheel klaar voor een investeerder, dan kun je terecht bij een van onze Investor Readiness Partners.

Corporate Finance Partners

Heeft jouw onderneming begeleiding nodig bij het financieringstraject, dan kun je terecht bij een van onze corporate finance partners.

Financial Services Partners

Onze Financial Service Partners hebben een ruime ervaring binnen start-ups en scale-ups. Daarnaast kunnen zij informal investeerders helpen om meer inzicht te krijgen in de voortgang bij de bedrijven waarin zij investeren. Bekijk onze Financial Services Partners.

Sales & marketing partners

De doorstroom van nieuwe klanten staat vaak centraal in ieder bedrijf. Maar de tijd die hiermee gepaard gaat zorgt vaak dat jij als onderneming jezelf niet optimaal kan inzetten. Wil je hier graag bij geholpen worden? Neem dan contact op met onze Sales & marketing partners.

Growth partners

Wil je je bedrijf verder laten groeien, heb je hier vragen over of kan je hier hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met onze Growth partners.

Investor Support Partners

Ben je als investeerder op zoek naar ondersteunende partijen bekijk dan onze Investor Support Partners.

Werving en selectie Partners

Een lastig maar belangrijk onderdeel van een onderneming in een groeifase is het vinden van nieuwe medewerkers. Onze werving en selectie partners zijn hierin gespecialiseerd en kunnen hier verder bij helpen.

Sparring Partners

Ben je als bedrijf op zoek naar ondersteunende partijen bekijk dan onze sparringpartners.

Wil je ook als partner vermeld worden op VentureCapital.nl? Dat kan middels een gratis vermelding! 

Laat hieronder de bedrijfsgegevens achter we nemen contact met je op over een vermelding waarmee je op no cure no pay basis leads van ons kunt ontvangen.

Scan de code