Waardering partners

De waardebepaling van een startend bedrijf is niet eenvoudig. Het team is vaak nog klein, er wordt geen of beperkt omzet gemaakt en soms is het product nog niet volledig ontwikkeld. Bij bedrijven met een langere bestaanshistorie zijn dit soort zaken wel bekend en hierom werken de waarderingsmodellen voor bestaande bedrijven niet altijd even goed bij het waarderen van een startup. 

Het waarderen van een startup is een specialisme en is substantieel anders dan de waardering van een lopende en meer volwassen onderneming. Hierom adviseren wij dan ook dat je een waardering van je startup laat maken door een specialist voordat je gaat onderhandelen met investeerders om zo je onderhandelingspositie te verbeteren.

Wij hebben een aantal gespecialiseerde partners aan ons gebonden die veel kennis en ervaring hebben op dit gebied. Laat ons weten of je vrijblijvend in contact wilt komen met deze partners (maximaal 3). Je kunt dit aangeven via het reactie formulier.

Onze waardering partners

Verzeker nu jouw startup!

Verzeker nu jouw startup!

Als jong techbedrijf besteed je je tijd en geld liever aan ontwikkeling en groei dan aan verzekeringen die je misschien niet eens nodig hebt. Tegelijkertijd krijg je met risico’s te maken die je echt liever buiten de deur houdt. Daarom heeft deze partner (ook partner...

Corporate Finance & Strategy

Corporate Finance & Strategy

Deze partner van VentureCapital.nl heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse venture capital, angels en vreemd vermogen financiers die zich specifiek richten op Startups en Scaleups. De mensen achter organisatie hebben de kennis en ervaring om je volledig te...

Scan de code