Uniek, innovatief active gaming multi game table

15 maart 2021

Beschrijving onderneming:

Deze startup ontwikkelt active gaming multi game tables. Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft hun eerste werkende prototype sinds eind 2017 gereed. De productie versie is nu in voorbereiding.

De digitale multi game table is gebaseerd op de traditionele voetbal tafel. De tafel is ontwikkelt voor active gaming waarbij de games nog steeds aangestuurd worden via de (speel)stangen en waarbij de spelers ( 2 of 4 ) actief bezig zijn met het spelen van de game(s). Spelers kunnen via online verbinding op afstand tegen elkaar spelen.

De main game die is ontwikkeld is Fussbal. Maar er zijn al meerdere andere games in de test fase toegepast, zoals biljard en softbal. Free floating games kunnen ingekocht worden en op de tafel gespeeld worden. Op deze wijze wordt een multi game table gecreëerd.

Het eerste test model is ontwikkeld en gebouwd en er zijn al real life user test mee uitgevoerd. Op basis van de feedback wordt momenteel de final version verder door ontwikkeld tot de productie versie.

Markt: Zeer grote interesse. Momenteel interesse uit Quatar (worlds 22) Merlin, Disney, en via Vekoma als sales point voor sport en fun centers in shopping malls in Azië.

Business Model:

Sales door directe sales van Multi game tafels, daarnaast sales bij verkoop van nieuwe ontwikkelde games of via licentie. Mogelijkheid van e-Commerce toe te voegen in de games of user interface bij opstart of pauzes.

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor

USP’s:

Soccer multi game tafel is uniek, zeker door gebruik te maken van fysieke controllers. Mogelijkheid tot e-commerce. Wanneer geplaatst op locaties zichtbaar voor iedereen. Afgeleid van aloude voetbal spel en daardoor trekt het jong en oud aan. Geen training benodigd.

Benodigd Kapitaal:

€390.000,-

 

Investeringsbehoefte:

Final productie model ontwikkeling €30K, Software € 80K, Elektronica € 20K, productie start € 110K, ruimte € 8K, personeel € 92K, marketing € 50K

 

Sector:

B2B Software; B2C Software; Gaming

 

Bedrijfsfase:

Seed

 

Aantal founders:

3

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Maandelijkse omzet (huidig):

0

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€785.000,-

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€980.000,-

 

Huidige maandelijkse kosten:

0, alle historische kosten zijn voor design, ontwerp, engineering en prototypebouw zijn door de ondernemers zelf ingebracht. 

 

Reeds toegezegde financiering:

0

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

Nee

 

Wordt er binnen 24 maanden nog een vervolginvestering verwacht?:

Nee

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest