fbpx

Wij vertellen graag meer over Venture Capital

Venture Capital bestaat uit een team van gedreven experts. Met onze jarenlange ervaring in een tal van branches zetten wij ons nu in voor het verlichten van de investeringsmarkt. 

Wie zijn wij?

In deze uitdagende tijden willen we partijen helpen en hebben we ervoor gekozen om het plaatsen van vraag en aanbod gratis aan te bieden. Zo helpen we partijen op een interessante manier aan extra exposure en traffic en kan VentureCapital.nl verder uitgroeien tot hét vraag-, aanbod- en kennisplatform binnen deze specifieke niche”. De termen venture capital en private equity liggen dichtbij elkaar. “Om die reden hebben we ervoor gekozen om meteen zelf te investeren in betere vindbaarheid door de overname van PrivateEquity.nl. Zo bereiken we een nog groter en beter bereik binnen deze specifieke, gerelateerde term”, vertelt Bassant.

Aantal plaatsingen

Aantal Zoekprofielen

Succesvolle projecten

totale Transactiewaarde

Ondernemers en investeerders gingen jouw voor, bekijk hun plaatsingen

Één team van gedreven markt experts 

Stefan Bassant

Oprichter en adviseur

Roy Calis

Mede-Oprichter en adviseur

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor ontstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

© VentureCapital.nl – Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest – Tel: 030-300.32.27 – info@venturecapital.nl  FAQ  Disclaimer  Privacybeleid

Webdesign door SDG Works