Agri-toerisme ontwikkeling in de Filippijnen

29 maart 2021

Beschrijving onderneming:

Deze startup houdt zich bezig met de Agri-toerisme ontwikkeling in de Filippijnen (Palawan).

De Dutch Farm is een nieuw geregistreerde commerciële boerderij. De boerderij is gelegen in een agrarische gemeenschap op 60 km van Puerto Princesa, Palawan. Dutch Farm streeft ernaar om een ​​toonaangevende agri-toeristische industrie in Palawan en de hele Filippijnen te worden met een uniek merk dat klanten uit verschillende segmenten van de samenleving zal bedienen.

Dutch Farm wil de nieuwste technologie brengen die door Nederland is geïmplementeerd als de tweede landbouwproducent ter wereld, gecombineerd met het unieke karakter van Adventure Park zoals Aero Tree Top hopping, klimmen en ziplinen. Dutch Farm is een landgoed van 78,59 hectare dat het hele jaar door verschillende shows, attracties en activiteiten voor bezoekers zal organiseren.

Dutch Farm zal te allen tijde blijk geven van haar toewijding aan duurzaamheid, zowel individueel als als bedrijf, door actief deel te nemen aan de gemeenschappen en waar mogelijk duurzaam ondernemen te integreren. Ze zullen ervoor zorgen dat zij onszelf verantwoordelijk houden volgens de hoogste normen door gepassioneerd, nauwkeurig en volledig te voldoen aan de behoeften van de klanten.

 

Business Model:

Verkoop van landbouw producten gecombineerd met dag- en verblijfstoerisme.

 

Type klant:

B2B & B2C

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor; Venture Capitalist

USP’s:

Dutch Farm en Adventure Park

 

Benodigd Kapitaal:

€1.850.000 met 40% equity investment

 

Investeringsbehoefte:

Project ontwikkeling €0.5 miljoen voor opzetten fruit bomen en kruiden en thee plantage, personele kosten en bouwen eerst fase accommodaties, €1.35 miljoen voor equity capital. Agri-tourisme 78.6ha grond, 6.2ha voor residentieel/recreatie project en 5.5ha voor commercieel project.

 

Sector:

Agri; Travel; Leisure

Bedrijfsfase:

Seed

Aantal founders:

3

Aantal huidige werknemers:

5-25

Maandelijkse omzet (huidig):

0

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€240.000,-

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€300.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€1.000,-

Reeds toegezegde financiering:

0

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

N.v.t.

Wordt er binnen 24 maanden nog een vervolginvestering verwacht?:

De verwachting is dat voldoende cashflow ontstaat uit de verkoop van agrarische producten waarmee de toekomstige financieringsbehoefte afgedekt wordt. De voornaamste vervolginvesteringen zijn uitbreiding van de accommodaties en bijbehorende faciliteiten.

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest