Tetal Consulting

18 februari 2021

Als ondernemer wilt u groeien. U hebt een mooi bedrijf opgebouwd en bent klaar voor de volgende stap. Groeien brengt echter een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe organiseer ik mijn teams en hoe stuur ik de steeds groter wordende organisatie aan. Hoe richt ik mijn bedrijfsprocessen optimaal in en hoe verhoog ik de efficiëntie van de operatie. Hoe vergroot ik mijn marktaandeel etc.

Worstelt u en uw organisatie met dit soort vraagstukken dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn.

Tetal Consulting ondersteunt ondernemers met groei ambities. Wij begeleiden organisaties op alle vlakken van strategie, organisatie inrichting, management en de operatie. Daarnaast fungeren wij vaak als klankbord en business coach van de ondernemer zelf. Kortom, wij zijn de business partner die u met raad en daad terzijde staan om uw ambities te realiseren.

Onze aanpak

Elke ondernemer/organisatie is uniek en vereist een individuele aanpak. Echter op hoofdlijnen ziet onze aanpak er als volgt uit:

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken wij wat precies de uitdagingen en uw behoefte aan ondersteuning zijn. Gezamenlijk onderzoeken we dan of wij de juiste partij zijn om u daarin bij te staan.

Bedrijfsanalyse

Als uit de eerste kennismaking blijkt dat er voldoende aanknopingspunten zijn, volgt een bedrijfsanalyse. Middels een aantal gerichte interviews proberen wij zicht te krijgen op het bedrijf en onze eigen visie daarop te formuleren. Afhankelijk van de organisatie hebben wij hier gemiddeld een aantal dagen tot een week voor nodig. Aan het einde doen wij een terugkoppeling naar u. Als laatste stellen wij een plan van aanpak op waarin we doelen, werkwijze en samenwerking voorstellen alsmede de commerciële voorwaarden.

Ondersteuning

Zoals hierboven al aangegeven bestaat onze dienstverlening uit twee delen:

  1. Hands-on advisering
  2. Persoonlijke managementcoaching

In het adviestraject zoeken wij naar de kern van de problemen en helpen u bij het implementeren van onze verbetervoorstellen. In de praktijk merken wij dat tijdens de voortgang er vaak behoefte is bij de ondernemer om één-op-één zaken te bespreken. Hierin voorzien wij middels persoonlijke managementcoaching sessies. U als ondernemer bepaalt zelf de agenda voor deze sessies.

Ons voorstel

Business is ons vak en onze passie. Wij spreken graag met u over uw onderneming en de uitdagingen waar u voor staat. Met al onze klanten bouwen wij een langjarige vertrouwensrelatie op. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Als dit positief uitvalt doen wij gratis de bedrijfsanalyse en, gebaseerd daarop een voorstel voor een plan van aanpak. U beslist dan pas of wij verder gaan of niet.

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest