Als ondernemer groeien

18 februari 2021

Als ondernemer wilt u groeien. U hebt een mooi bedrijf opgebouwd en bent klaar voor de volgende stap. Groeien brengt echter een aantal nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe organiseer ik mijn teams en hoe stuur ik de steeds groter wordende organisatie aan? Hoe richt ik mijn bedrijfsprocessen optimaal in en hoe verhoog ik de efficiëntie van de operatie? Hoe vergroot ik mijn marktaandeel etc?

Worstelt u en uw organisatie met dit soort vraagstukken dan kan deze partner van VentureCapital.nl u wellicht van dienst zijn. Zij ondersteunen ondernemers met groei ambities. Ze begeleiden organisaties op alle vlakken van strategie, organisatie inrichting, management en de operatie. Daarnaast fungeren ze vaak als klankbord en business coach van de ondernemer zelf. Kortom, ze zijn de business partner die u met raad en daad terzijde staan om uw ambities te realiseren.

De aanpak

Elke ondernemer/organisatie is uniek en vereist een individuele aanpak. Echter op hoofdlijnen ziet de aanpak er als volgt uit:

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreekt deze partner wat precies de uitdagingen en uw behoefte aan ondersteuning zijn. Gezamenlijk onderzoeken jullie dan of deze partner de juiste partij zijn om u daarin bij te staan.

Bedrijfsanalyse

Als uit de eerste kennismaking blijkt dat er voldoende aanknopingspunten zijn, volgt een bedrijfsanalyse. Middels een aantal gerichte interviews probeert deze partner zicht te krijgen op het bedrijf en hun eigen visie daarop te formuleren. Afhankelijk van de organisatie hebben ze hier gemiddeld een aantal dagen tot een week voor nodig. Aan het einde doen ze een terugkoppeling naar u. Als laatste stellen zij een plan van aanpak op waarin ze doelen, werkwijze en samenwerking voorstellen alsmede de commerciële voorwaarden.

Ondersteuning

Zoals hierboven al aangegeven bestaat de dienstverlening uit twee delen:

  1. Hands-on advisering
  2. Persoonlijke managementcoaching

In het adviestraject zoekt de partner naar de kern van de problemen en helpen u bij het implementeren van hun verbetervoorstellen. In de praktijk merken zij dat tijdens de voortgang er vaak behoefte is bij de ondernemer om één-op-één zaken te bespreken. Hierin voorzien zij middels persoonlijke managementcoaching sessies. U als ondernemer bepaalt zelf de agenda voor deze sessies.

Het voorstel

Business is hun vak en hun passie. Ze spreken graag met u over uw onderneming en de uitdagingen waar u voor staat. Met al hun klanten bouwen ze een langjarige vertrouwensrelatie op.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Als dit positief uitvalt doen ze gratis de bedrijfsanalyse en, gebaseerd daarop een voorstel voor een plan van aanpak. U beslist dan pas of wij verder gaan of niet.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code