SDG Works – Automatiseer jouw groei en vergroot je omzet

1 november 2020

De doorstroom van nieuwe klanten staat vaak centraal in ieder bedrijf. Maar de tijd die hiermee gepaard gaat zorgt vaak dat jij als onderneming jezelf niet optimaal kan inzetten. Wij maken hier verandering in, door jouw verkoop en marketing te automatiseren en jou te ondersteunen in het proces. Zo houdt je tijd over voor hetgeen waar je goed in bent: ‘Het uitvoeren van jouw specialisme.’

Elk bedrijf is uniek en verdiend daarom een aanpak die het beste past bij haar waarde. De vergroting van deze waarde kan in onze ogen niet enkel gerealiseerd worden door onze kennis, maar is grotendeels afhankelijk van getallen. Met deze reden richten wij altijd op de levensvatbaarheid van een samenwerking. Zo voorkomen wij hoge kosten.

Resultaat gedreven laten wij zien hoe effectief onze werkwijze is. In zee gaan met een bedrijf die jouw sales en klanten doorstroom gaat automatiseren klinkt te mooi om waar te zijn. En daar zijn we zelf maar al te bewust van, daarom bewijzen wij onze werkwijze graag. In onze proefperiodes laten wij je uitgebreid zien hoe wij streven voor resultaat. Onze focus ligt altijd op het zorgen dat iedere euro die je aan ons besteedt er maximaal uit terugkomt. En als je nog niet overtuigd was, je kan deze proefperiode IEDER moment opzeggen. Maar hoe doen we dat dan?

Klaar met koude acquisite? Begin met warm netwerken 

Vind nieuwe klanten, relaties en/of collega’s door jouw zakelijke netwerk te vergroten. Investeer in relaties die niet alleen vandaag wat kunnen opleveren maar ook morgen. Hou jij niet van koude acquisitie maar vind je netwerken een belangrijk facet van jouw werkzaamheden?

Het is geen aanname om te benoemen dat netwerken een basis facet is voor veel ondernemers. Door de huidige wereldwijde omstandigheden wordt dit vrijwel onmogelijk gemaakt. Wij maken dit weer mogelijk door met onze slimme software en ervaren adviseurs jou te ondersteunen in het vinden van de beslissingsbevoegde personen binnen een organisatie waarmee je graag je netwerk vergroot. Omdat wij weten dat contact leggen altijd al een ‘numbers game’ is geweest. Spelen wij in op het grote aantal waarin alleen jouw gewenste doelgroep wordt benaderd. Wij gaan met een totaal van 2000 prospects per maand aan de slag op dé online omgeving van werkend Nederland.

Wil jij nou meer weten over hoe wij dit doen en hoe dit zou kunnen aansluiten op jouw organisatie? Mail dan naar sander@sdgworks.nl of bel naar 010 307 0522

SDG works

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe bedrijven om in te investeren

Nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Beste heer/mevrouw, Er zijn weer nieuwe investeringsprofielen op VentureCapital.nl! Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij jou over onze nieuwe profielen met een korte samenvatting van de startup en de link...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest