Automatiseer jouw groei en vergroot je omzet

1 november 2020

De doorstroom van nieuwe klanten staat vaak centraal in ieder bedrijf. Maar de tijd die hiermee gepaard gaat zorgt vaak dat jij als onderneming jezelf niet optimaal kan inzetten. Deze partner van VentureCapital.nl maken hier verandering in, door jouw verkoop en marketing te automatiseren en jou te ondersteunen in het proces. Zo houdt je tijd over voor hetgeen waar je goed in bent: ‘Het uitvoeren van jouw specialisme.’

Elk bedrijf is uniek en verdiend daarom een aanpak die het beste past bij haar waarde. De vergroting van deze waarde kan in de ogen van deze partner niet enkel gerealiseerd worden door hun kennis, maar is grotendeels afhankelijk van getallen. Met deze reden richten zij zich altijd op de levensvatbaarheid van een samenwerking. Zo voorkomen zij hoge kosten.

Resultaat gedreven laten zij zien hoe effectief hun werkwijze is. In zee gaan met een bedrijf die jouw sales en klanten doorstroom gaat automatiseren klinkt te mooi om waar te zijn. En daar zijn ze zelf maar al te bewust van, daarom bewijzen ze onze werkwijze graag. In de proefperiodes laat de partner je uitgebreid zien hoe ze streven voor resultaat. Hun focus ligt altijd op het zorgen dat iedere euro die je aan hen besteedt er maximaal uit terugkomt. En als je nog niet overtuigd was, je kan deze proefperiode IEDER moment opzeggen. Maar hoe doen we dat dan?

Klaar met koude acquisite? Begin met warm netwerken 

Vind nieuwe klanten, relaties en/of collega’s door jouw zakelijke netwerk te vergroten. Investeer in relaties die niet alleen vandaag wat kunnen opleveren maar ook morgen. Hou jij niet van koude acquisitie maar vind je netwerken een belangrijk facet van jouw werkzaamheden?

Het is geen aanname om te benoemen dat netwerken een basis facet is voor veel ondernemers. Door de huidige wereldwijde omstandigheden wordt dit vrijwel onmogelijk gemaakt. Deze partner maakt dit weer mogelijk door met hun slimme software en ervaren adviseurs jou te ondersteunen in het vinden van de beslissingsbevoegde personen binnen een organisatie waarmee je graag je netwerk vergroot. Omdat deze partner weet dat contact leggen altijd al een ‘numbers game’ is geweest, spelen zij in op het grote aantal waarin alleen jouw gewenste doelgroep wordt benaderd. Ze gaan met een totaal van 2000 prospects per maand aan de slag op dé online omgeving van werkend Nederland.

Wil jij nou meer weten over hoe wij dit doen en hoe dit zou kunnen aansluiten op jouw organisatie? Laat jouw gegevens dan achter in het reactieformulier op deze pagina.

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code