Co-investeerder gezocht voor beachrestaurant met eigen strandbrouwerij

15 oktober 2021

 Beschrijving onderneming:

Deze onderneming gaat een beachrestaurant met beach garden opzetten. Dit moet een laagdrempelige maar intieme plek worden waar hip publiek van 25 tot 45 jaar samenkomt. Het draait hier om kwaliteit en exclusiviteit. Een strandtent totaal anders dan de horecaondernemingen die er momenteel gevestigd zijn. Men komt hier voor het heerlijke, culinaire eten en op strand gebrouwen speciaal bier, originele drankjes, maar ook voor inspiratie, om tot rust te komen of om jezelf juist helemaal te laten gaan. Een ontdekkingstocht vol verassingen. Een plek die iets mysterieus heeft en inspeelt op mensen hun verbeelding.

De onderneming wordt gevestigd op het altijd populaire Zwarte pad in Scheveningen, en verwacht ruim 50.000 mensen per jaar te serveren met hun Asian-fusion concept. De 360 graden bierbrouwerij en bar is de USP van deze onderneming en zal de eerste in Europa worden. 

 

Business Model:

Directe verkoop
 

Type klant:

B2C

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor

 

USP’s:

Het complete concept van interieur, exterieur, menu- en drankkaart en arrangementen is unieke en onderscheidend ten opzichte van de andere ondernemingen gevestigd op het Zwarte Pad. Het is de jonge, frisse wind die deze plek nodig heeft. Verder zullen wij de eerste strandbrouwerij van Europa neerzetten, waarbij fris speciaal bier op het Scheveningse strand gebrouwen en gedronken wordt. Een waardevolle aanvulling voor het momenteel beperkte aanbod voor het jonge(re) publiek in Den Haag.
 

Benodigd Kapitaal:

€800.000,- (Totale ronde is €1.000.000,-, €200.000,- is al voorzien door co-investeerder)
 

Investeringsbehoefte:

€800.000,- is de vraagprijs voor het pand.

€200.000,- voor implementatie van het concept.

 

Sector:

Horeca en Leisure

 

Bedrijfsfase:

Pre-seed

 

Aantal founders:

2

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Ervaring:

Beide eigenaren zijn afgestudeerd van de Hotelschool The Hague in Scheveningen. Beide hebben meer dan 10 jaar ervaring in de horeca, waarvan meer dan 3 jaar op het strand. Hiernaast hebben beide eigenaren ervaring met het opzetten van runnen van een eigen bedrijf. Afzonderlijk van deze ervaring hebben ze ervaring als manager en freelancer in de foodmarketing, concepting, social media en communicatiestrategie- en design. Bij het opzetten en runnen van de strandtent zullen zij (financieel) ondersteund worden door een ervaren eigenaar van één van de best lopende strandtenten op het Zwarte Pad.
 

Maandelijkse omzet (huidig):

€0-
 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€994.000,-
 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€1.229.184,-

 

Maandelijkse kosten:

€80.000,-

 

Reeds toegezegde financiering in deze ronde:

€200.000,- 

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code