Bezorgbakken met advertising-units

3 februari 2021

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Beschrijving onderneming:

Deze startup heeft een Nederlands octrooi voor (bezorg)bakken voor (bezorg) scooters of fietsen/voertuigen voorzien van lcd schermen op elk zichtbare plek op de box (met (val)bescherming). Deze zijn gekoppeld aan een media player met mobiel internet om op afstand op grote schaal (reclame) content te plaatsen op de scooters/voertuigen.

Vandaag de dag is een deliveryscooter of fiets met een bezorgbox ondenkbaar in het straatbeeld. Bedrijven als Takeaway.com en Ubereats groeien jaarlijks substantieel en hierin speelt de deliverybox uiteraard een belangrijke rol. Deze deliverybox is los van de vorm in jaren ongewijzigd gebleven, tot nu.

In tijden van digitalisering en steeds snellere (mobiele) internet zijn er voor adverteren mogelijkheden ontstaan waarop deze startup met hun gepatenteerde product op inspelen. De box is voorzien van meerdere gepatenteerde elementen ter bescherming van de box tegen eventuele schade/diefstal.

Het product zal het mogelijk maken om op afstand een (reclame)boodschap tegelijkertijd op meerdere boxen te laten afspelen. Deze boxen zullen op verschillende plaatsen verspreid door de het land rijden. Dit kunnen verschillende uitingen zijn die als een dia of bewegend beeld na elkaar afwisselend worden afgespeeld afhankelijk van de wens van de klant.

De startup is reeds gestart met het laten produceren van een prototype.  

 

Business Model:

De box wordt verkocht in combinatie met bijbehorende app zodat de koper extra inkomsten kan genereren van adverteerders almede eigen reclame kan plaatsen. De adverteerders kunnen via de app een advertentie kopen op gewenste locaties en tijden waarbij wij als tussenpersoon fungeren. De opbrengsten hiervan zijn voor de koper na aftrek van een vooraf bepaalde commissie.

Het product zou eventueel ook gekocht of in licentie gebruikt kunnen worden door reclamebureaus of bedrijven die actief zijn in de outdoor advertising 

 

 

Type klant:

B2B

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor

USP’s:

Het unieke aan het product is dat bedrijven op een gewenst moment en locatie 1 of meerdere advertenties tegelijkertijd kunnen laten afspelen op onze mediaboxen via een mobiele app.  

Verder heeft deze startup een octrooi op dit product.

 

Benodigd Kapitaal:

€250.000,-

 

Investeringsbehoefte:

€80.000,- voor het wereldwijd vastleggen van het Nederland octrooi. €30.000,- voor product ontwikkeling. €100.000,- aannemen nieuw personeel. €40.000,- marketing.

 

Sector:

Media, Reclame, Communicatie; Mobility

Bedrijfsfase:

Pre-seed

Aantal founders:

3

Aantal huidige werknemers:

1-5

Maandelijkse omzet (huidig):

0

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€100.000,-

 

Huidige maandelijkse kosten:

0

Reeds toegezegde financiering:

N.V.T.

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

N.V.T.

 

Wordt er binnen 24 maanden nog een vervolginvestering verwacht?:

Ja 

Videopitch bekijken

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code