Nieuws / artikelen

Pitches van de meest innovatieve en veelbelovende ondernemingen van Nederland!

In de podcast ‘Investeer een Keer’ hebben kapitaal zoekende ondernemers de kans om te pitchen tegenover VC’s, investeerders en de rest van Nederland. Na de pitch zullen de hosts Abel en Scott typische vragen stellen die een investeerder wilt weten om een duidelijk beeld te schetsen van waar de onderneming staat, of de ondernemers uit het juiste hout zijn gesneden en of ze een duidelijke visie hebben voor de toekomst. 

Verder lezen

Misverstanden over investeerders

In verband met de coronacrisis hebben veel ondernemers en consultants behoefte aan ondersteuning bij het vinden van nieuw kapitaal. Sommige sectoren zijn daarbij erg hard getroffen.

Op venturemedia.nl begonnen ze vorig jaar een serie over de belangrijkste misverstanden over investeerders. Hieronder een nieuwe:

Verder lezen

Venture Capital in Nederland tijdens en na Covid-19

Gastblog door:
Roy Calis

Roy is eigenaar van Tiger Corporate Finance & Strategy. Tiger Corporate Finance & Strategy is gespecialiseerd in het aantrekken van groeifinanciering voor MKB/MKB+ ondernemingen.

Roy heeft een blog geschreven over het huidige venture capital landschap in Nederland en hun verwachtingen over hoe venture capital financiers deze zullen maken tijdens en na de Covid-19 crisis. Daarnaast geeft hij maar liefst 5 tips voor ondernemers die nu op zoek zijn of binnenkort op zoek gaan naar een venture capital financiering.

Verder lezen

Nieuws / artikel

Onder vraag en aanbod zijn enkele nieuwe profielen geplaatst. Neem bij verdere interesse graag contact op voor meer informatie.

Wenst u zelf vraag en / of aanbod te plaatsen ga dan naar ‘gratis aanmelden‘.

Venture Capital blog

Op VentureCapital.nl houden wij u graag op de hoogte van nieuws en blog artikelen welke u vanaf nu kan terug vinden op deze pagina.

Heeft vragen neem dan graag contact met ons op.