Uniek, voordelig en scalable boekingsplatform

15 februari 2020

Musjroom is een uniek, voordelig en scalable boekingsplatform waarbij accommodaties, zoals vakantiehuisjes, villa’s, privé-kamers, gedeelde kamers en zelfs slaapbanken aangeboden worden door lokale verhuurders.

Benodigd Kapitaal:

€ 250.000,-

Bedrijfsfase:

Early growth

Investeringsbehoefte:

Het belangrijkste is dat we nog harder groeien, maar wel de groei onder controle houden. Hiervoor willen we twee extra developers en een growth hacker aannemen. Zo komt er meer ruimte om aan de ‘full local experience’ verder te werken en kunnen nieuwe features worden uitgerold. Hierdoor verwachten we binnen 2 jaar 5x meer waard te zijn, en dus ook de waarde van jouw investering. Onze ambitie is om binnen 5 jaar onze ecosysteem uit te bouwen en de marktleider te worden in ons segment binnen Europa. Hierdoor verwachten een groei van 25x, zowel in de waardering als revenue.

Sector:

Travel

Aantal founders:

3

Aantal werknemers:

5-25

Gewenst type investeerder:

Angel

Overige relevante informatie:

Voor Musjroom zijn we op zoek naar € 250k. Hiervoor krijg je 10% in het bedrijf. Dat betekent dat het bedrijf gewaardeerd wordt op € 2.5 miljoen. Deze valuatie is onder andere gebaseerd op de exponentiële groei van afgelopen periode en de potentie. Daarnaast krijg je te maken met een compleet team en hebben we de development en data in-house.

Musjroom boekingsplatform zoekt investering

De pitch is tevens op Spotify te beluisteren:

Spotify pitch

Interesse? Wij verbinden je graag

8 + 3 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Angel investor voor ondernemerschap en groei

Angel investor voor ondernemerschap en groei

Type investeerder: Angel investor Sector: Groothandel; Bouw & Installatie; Horeca; Zakelijke dienstverlening; Consumentengoederen In welke fase dient de onderneming waarin geïnvesteerd wordt zich te bevinden: Pre-seed; Seed; Early Growth; Series A Het minimaal te...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen 

Ervaren Angel investeerder

Ervaren Angel investeerder

Type investeerder: Angel investor Sector: B2B Software; B2C Software; ICT; Energy; E-Commerce; Food; Bouw &...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest