Cleane, stijlvolle en modieuze jeans van hoge kwaliteit

21 juni 2022

De founder van dit bedrijf heeft jarenlang moeite gehad om een kwalitatieve en modieuze jeans op maat te vinden. Door zijn lengte was dit bijna onmogelijk. Net als de founder van dit bedrijf hebben ook veel andere lange en slanke mannen dit probleem.

Door zijn jarenlange ervaring in de mode weet hij hoe de markt zich beweegt en wat een merk nodig heeft om te succesvol te zijn. Daarom besloot hij in juni 2020 zelf een jeans label te beginnen en met succes!

Na twee jaar is er €100.000,- omgezet en is het bedrijf klaar voor de volgende stap. Het bedrijf verkoopt de jeans via een eigen website en een fysieke reseller. De aanvragen van fysieke resellers om de jeans van dit bedrijf te verkopen komen zeer regelmatig voor, echter kiest het bedrijf om de broeken B2C te blijven verkopen om zo gezonde marges te creëren.

De stof komt uit Italië en is van hoge kwaliteit, duurzaam en staat bekend in de modewereld als een van de beste jeans kwaliteiten. De productie vindt plaats in Portugal wat als voordeel heeft dat er goede communicatie is, snel geleverd kan worden en vooral goede arbeidsvoorwaarden zijn.

 

investeringen voor Jeans

Business Model:

Directe verkoop aan klanten (Via eigen website en één fysieke reseller). Het product heeft een mooie marge van 4,3 en zal in de toekomst nog vergroten mocht men meer en scherper kunnen inkopen. 

Type klant:

B2C

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor; Venture Capitalist

 

USP’s:

De jeans zijn ontworpen lang mee te gaan. Duurzame super soft stretch jeans met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding, dit is pure luxe voor een elegante prijs. Het is een opkomend merk in de high-end mode-industrie en met passie ontworpen in Nederland, handgemaakt met precisie in Portugal. Verkrijgbaar in lengtematen 32 t/m 38. De jeans zijn beschermd via merkrecht.

 

Benodigd Kapitaal:

€250.000,-
 

Investeringsbehoefte:

– €175.000,- voor werkkapitaal voor o.a. nieuwe collectie en bevoorrading.

– €75.000,- voor marketing en branding.

 

 

Sector:

E-Commerce, Fashion, Marketing, Retail

 

Bedrijfsfase:

Early Growth

 

Aantal founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1

 

Ervaring:

De ondernemer is een retail manager geweest en werkt al vanaf zijn 15de in de Retail. Door de ervaring van het gehele team weten zij hoe de markt zich beweegt en hebben daarom bewust gekozen voor een niche markt met de ambitie een groot nieuw jeans merk te worden met een mooi verhaal erachter. Het team is leergierig en heeft een grote ambitie.

 

Maandelijkse omzet (huidig):

€7.000,-
 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€150.000,-
 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€750.000,-

 

Huidige maandelijkse kosten:

€2.500,-

 

Overige relevante informatie:

In het verleden is er al €20.000,- in het bedrijf geïnvesteerd door de eigenaar en er is €20.000,- opgehaald bij een microkrediet partij.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*

Volg ons

Recente plaatsingen

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Deze partij faciliteert een full-service in de online verkoop en marketing van CBD-producten aan eindgebruikers. Hun partner is een erkend laboratorium met meer dan tien jaar expertise, opgedaan in Noord-Amerika en wereldwijd. Dit bedrijf kan de verkoop verhogen,...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

De eerst echte duurzame bank

De eerst echte duurzame bank

Dit is een nieuw soort online bank. Dit bedrijf gelooft erin dat bankieren niet draait om geld verdienen, maar om te...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code