Innovatieve Cloud oplossingen voor de vastgoedwereld

23 maart 2021

Beschrijving onderneming:

Deze scale-up ontwikkelt Cloud oplossingen die succes creëren in de vastgoedwereld. Onafhankelijk, professioneel met persoonlijke service en vol passie ondersteunen deze scale-up hun klanten met het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Het bedrijf is in 2018 opgericht en het team bestaat uit 9 man.

De scale-up is een Software as a Service (SaaS) cloudplatform voor verenigingen van huiseigenaren – en vastgoedbeheer. Door gebruik te maken van geavanceerde workflow management designs biedt de scale-up een complete end-to-end/alles-in-één oplossing die boekhouding, CRM, HRM, documentbeheer, e-mail, facturering, technisch beheer en alle andere vereiste Office-functionaliteit (e-mailintegratie, Word en Excel inbegrepen) omvatten. Er zijn twee webportalen voor alle gebruikersgroepen en mobiele apps (iOS en Android).

De software is ontworpen, getest en verfijnd door ervaren vastgoedbeheerders voor vastgoedbeheerders en biedt een krachtige en uitgebreide oplossing. Het richt zich op professionele VvE- en vastgoedbeheerbedrijven.

Klanten / potentiële klanten hebben honderden of zelfs duizenden verenigingen van eigenaren (VvE) en vastgoed objecten (VHE) in hun portfolio.

 

Business Model:

Deze scale-up is een Cloud platform en word als SaaS (Software as a service) aangeboden

 

Type klant:

B2B

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor; Venture Capitalist

USP’s:

De missie van deze scale-up is om de meest innovatieve aanbieder van oplossingen op de vastgoedmarkt te zijn, waar dan ook. Om optimale oplossingen te leveren met topkwaliteit en de beste services. Om de kwaliteit van het product te verbeteren door innovatieve ideeën en nieuwe technieken te verkennen. Om hun visie te realiseren en tegelijkertijd een plezierige, ondersteunende werkomgeving te bieden aan al de medewerkers.

Zij werken nauw samen met al hun belanghebbenden – zowel intern als extern – om innovatieve, hoogwaardige, kosteneffectieve producten en diensten te leveren.

Benodigd Kapitaal:

€250.000,- tot €500.000,-

 

Investeringsbehoefte:

– 20% Marketing & Sales;

– 60% (door) ontwikkeling;

– 20% business development.

 

Sector:

B2B Software; Zakelijke dienstverlening; SaaS

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

Maandelijkse omzet (huidig):

€15.000

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€440.000

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€960.000

Huidige maandelijkse kosten:

€15.000

Reeds toegezegde financiering:

€0,-

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

Ja.

De eigenaar heeft al 3,5 miljoen euro geïnvesteerd in ontwikkeling. Verder is er in 2019 een investering van €250.000 bij BOM.

 

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Dé Innovatieve Social Media Reis App

Beschrijving onderneming: Deze startup is dé innovatieve "social & sustainable" reis app waar je jouw trips en tips kan delen op een persoonlijke wereldmap met pins, photos en filmpjes op verschillende feeds. Een Instagram voor reizigers, met exclusieve reis...

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest