Innovatieve Cloud oplossingen voor de vastgoedwereld

10 maart 2021

Beschrijving onderneming:

Deze startup ontwikkelt Cloud oplossingen die succes creëren in de vastgoedwereld. Onafhankelijk, professioneel met persoonlijke service en vol passie ondersteunen deze startup hun klanten met het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Het bedrijf is in 2018 opgericht en het team bestaat uit 9 man.

De startup is een Software as a Service (SaaS) cloudplatform voor verenigingen van huiseigenaren – en vastgoedbeheer. Door gebruik te maken van geavanceerde workflow management designs biedt de startup een complete end-to-end/alles-in-één oplossing die boekhouding, CRM, HRM, documentbeheer, e-mail, facturering, technisch beheer en alle andere vereiste Office-functionaliteit (e-mailintegratie, Word en Excel inbegrepen) omvatten. Er zijn twee webportalen voor alle gebruikersgroepen en mobiele apps (iOS en Android).

De software is ontworpen, getest en verfijnd door ervaren vastgoedbeheerders voor vastgoedbeheerders en biedt een krachtige en uitgebreide oplossing. Het richt zich op professionele VvE- en vastgoedbeheerbedrijven.

Klanten / potentiële klanten hebben honderden of zelfs duizenden verenigingen van eigenaren (VvE) en vastgoed objecten (VHE) in hun portfolio.

 

Business Model:

Deze startup is een Cloud platform en word als SaaS (Software as a service) aangeboden

 

Type klant:

B2B

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor; Venture Capitalist

USP’s:

De missie van deze startup is om de meest innovatieve aanbieder van oplossingen op de vastgoedmarkt te zijn, waar dan ook. Om optimale oplossingen te leveren met topkwaliteit en de beste services. Om de kwaliteit van het product te verbeteren door innovatieve ideeën en nieuwe technieken te verkennen. Om hun visie te realiseren en tegelijkertijd een plezierige, ondersteunende werkomgeving te bieden aan al de medewerkers.

Zij werken nauw samen met al hun belanghebbenden – zowel intern als extern – om innovatieve, hoogwaardige, kosteneffectieve producten en diensten te leveren.

 

Benodigd Kapitaal:

€500.000

 

Investeringsbehoefte:

€100.000 Marketing & Sales; €300.000 (door) ontwikkeling; €100.000 business development

 

Sector:

B2B Software; Zakelijke dienstverlening; SaaS

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

5-25

Maandelijkse omzet (huidig):

€10.000

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€300.000

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€950.000

Huidige maandelijkse kosten:

€40.000

Reeds toegezegde financiering:

€100.000

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

Ja.

De startup heeft al 3 miljoen euro geïnvesteerd in ontwikkeling. Verder is er in 2019 een investering van €250.000 bij BOM.

 

Wordt er binnen 24 maanden nog een vervolginvestering verwacht?:

Niet voor het huidige businessplan

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest