Co-founder gezocht voor eCargobike ontwikkelaar

14 maart 2022

Beschrijving onderneming:

Deze productontwikkelaars hebben een unieke, innovatieve PAV eCargobike ontwikkeld. PAV staat voor ‘Pedal Assisted Vehicle’. Dit is een 4wiel eCargobike, bedoeld voor uitlevering van goederen in binnenstedelijk gebied. De PAV valt onder de fiets achtige voertuigen, waar voor de besturing er geen rijbewijs nodig is. Hij wordt kettingloos aangedreven, waardoor het een voertuig is met een lage TCO (Total Cost of Ownership).

Naast de multifunctionaliteit is dit voertuig ook duurzaam. PAV is namelijk een elektrisch aangedreven voertuig, waarbij zonnecollectoren op het dak voor 30% van de dagelijkse energiebehoefte zorg dragen. PAV is een multifunctioneel voertuig omdat het diverse opbouwmogelijkheden heeft, PAV RollCon is een logistiek vervoersysteem waarbij gebruik gemaakt wordt van zelf rollende containers.

Wat het ontwikkelde eCargobike concept op het oog uniek maakt, is dat het is ontworpen vanuit een een automotive gedachte en niet vanuit een fiets gedachte, zoals de meeste cargobikes.

PAV is voor 70% klaar, er moeten nog enkele onderdelen worden geëngineerd en berekend waarna de prototypen gebouwd kunnen worden. De ervaren ontwerpers/ontwikkelaars hebben niet het voornemen om het ontwikkelde voertuig zelf in de markt te introduceren. Hiervoor zoeken zij een partner. 

Business Model:

De B2B verkoop van eCargobikes.

Type klant:

B2B 

USP’s:

Het ontwikkelde eCargobike concept is heel bijzonder, omdat het is ontworpen vanuit een een automotive gedachte en niet vanuit een fiets gedachte, zoals de meeste cargobikes.

Gewenst type Co-founder / Partner:

Marketing; Commercieel

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Er wordt een commerciële en financiële inbreng verwacht.

Investering:

Ja

Sector:

Mobility

Bedrijfsfase:

Pre-seed

Aantal huidige founders:

2

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Deze partij faciliteert een full-service in de online verkoop en marketing van CBD-producten aan eindgebruikers. Hun partner is een erkend laboratorium met meer dan tien jaar expertise, opgedaan in Noord-Amerika en wereldwijd. Dit bedrijf kan de verkoop verhogen,...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

De eerst echte duurzame bank

De eerst echte duurzame bank

Dit is een nieuw soort online bank. Dit bedrijf gelooft erin dat bankieren niet draait om geld verdienen, maar om te...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code