Co-founder gezocht voor een HR/SaaS oplossing

13 oktober 2022

Deze organisatie biedt een HR (Saas) oplossing in de vorm van een all-in-one tool voor middel- en grote bedrijven.

De HR thema’s waar deze tool zich op richt zijn: Performance Management, Succession Planning, Feedback, Employee Experience.

De tool kan in Nederland en/of in andere landen gebruikt worden. De tool is in twee talen beschikbaar; Nederlands en Engels.

Op de tool zijn nog geen klanten / organisaties aangesloten. De target groep bedraagt organisaties tussen de 50 en 275 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in juli 2021. De tool is in september 2021 live gegaan.

Business Model:

Het is een Saas oplossing. De organisatie gaat op basis van een licentie per gebruiker een overeenkomst aan met een looptijd van 24 maanden.

De kosten worden op basis per gebruiker per maand berekend. Daarnaast zijn er eenmalige kosten zoals implementatie kosten is nader te bepalen en afhankelijk van de organisatie.

USP’s:

– Up market.

– Target groep: vanaf 50 medewerkers – 275 medewerkers.

Gewenst type Co-founder / Partner:

Een ondernemende persoonlijkheid die de nodige track record heeft opgebouwd in het up-scalen en uitbouwen van start-ups. Heeft daarnaast de gewenste kennis heeft om een HR Saas oplossing in de markt te zetten en hier een organisatie om heen kan bouwen. De ideale co-founder brengt kennis en kapitaal mee en helpt ook mee ondernemen, al dan niet met het aan boord brengen van expertise. De focusgebieden liggen initieel op; commercieel, marketing, operationeel en andere bedrijfsprocessen die hieraan gelinkt zijn. Vanzelfsprekend zijn andere ideeën c.q. aanpak meer dan welkom!

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Het opschalen van de organisatie op het gebied van sales, marketing en andere interne bedrijfsprocessen. Op de juiste manier dit bedrijf als merk laden in de markt en tegelijkertijd ook het aansluiten van nieuwe organisaties. Stap 2 is dan kijken naar de volgende fase en wat hier voor nodig is om daar te komen.

De ideale co-founder heeft meerdere malen start-ups naar een volgende succesvolle fase begeleidt en heeft de wens om voor langere tijd zich aan deze organisatie te verbinden. Het is een pre om ervaring te hebben in HR software.

Investering:

€125.000,-

Sector:

B2B Software; SaaS; Zakelijke dienstverlening; HR

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal huidige founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

Overige relevante informatie:

Er is een animatiefilmpje en marketingmateriaal beschikbaar.

Op dit moment heeft de organisatie er een samenwerking met een sales organisatie opgestart voor naamsbekendheid en leads te genereren.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code