Co-founder gezocht voor een investeerder in ondernemingen in de vastgoedsector

29 oktober 2021

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Beschrijving onderneming:

Deze onderneming is sinds 2010 een particuliere investeerder met een focus op vastgoedbeleggingen en ondernemingen in de vastgoedsector. De investeringsmaatschappij heeft diverse vastgoed (gerelateerde) bedrijven en vastgoedbeleggingen in haar portfolio. De onderneming heeft een succesvol track record in het creatief en ”anders” in de markt zetten van vastgoed concepten.

 

Business Model:

Vanuit dit bedrijf bestaat de ambitie om een vernieuwend resort op te richten ergens op een A-locatie in Europa. Binnen de participaties zoekt deze investeringsmaatschappij altijd naar een participerende directeur, zo ook hier. Samen met deze nieuwe participerende directeur zal dit bedrijf starten met het uitwerken, optimaliseren en finetunen van het business- en beleidsplan.

 

Type klant:

B2B

 

USP’s:

Dit bedrijf biedt de kans om jouw buitenlandse droom werkelijkheid te maken en een nieuw, ondernemend, energiek en uitdagend hoofdstuk van jouw leven in te stappen. Hierbij krijg je ondersteuning en funding van de inspirerende, ambitieuze en ervaren oprichter. Er is een ruime kapitaalinjectie aanwezig om het bedrijf te kunnen opstarten en zonder financiële stress door de eerste jaren heen te gaan. Hiernaast is er de mogelijkheid om het resort/vastgoed te kunnen aankopen en van werknemer, een ondernemer te worden door na 24 maanden aandeelhouder te worden.

 

Gewenst type Co-founder / Partner:

Marketing; Commercieel

 

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

De ideale kandidaat heeft een ondernemende en commerciële drive en ambitie. Een “can do” mentaliteit, stroopt graag de mouwen op en beschikt over een hoge mate van autonomie en efficiency. Daarnaast moet deze voldoende analytisch en cijfermatig onderlegd en heeft brede kennis in huis. Als persoon is hij integer en een realistische optimist. Ervaring in de hotellerie en een groot netwerk zijn een pré voor dit bedrijf.

 

Investering:

Nader te bespreken

 

Sector:

Travel;Media, Reclame & Communicatie;Leisure;Horeca;Health;Impact

 

Bedrijfsfase:

Early Growth

 

Aantal huidige founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Overige relevante informatie:

Als managing director ben je verantwoordelijk voor het zoeken, vinden en aankopen van het resort en kan je zoektocht starten in het buitenland. In de tussentijd ga je aan de slag met het go-to-market-plan terwijl je je netwerk opbouwt en belangrijke commerciële relaties ontwikkelt.

Je wordt het gezicht van het bedrijf en je bent een echte netwerker. Je raakt enthousiast om het bedrijf (vanaf nul) op te bouwen. Je start vanaf nul in eerste instantie vanuit ons Haagse kantoor met de zoektocht, het concretiseren van ons businessplan, de website & look and feel en alles dat hierbij komt kijken. Af en aan kun je naar het buitenland om proposities te bekijken en te beoordelen.

Verder ben je een people manager, kan je goed delegeren en vind het leuk om de komende jaren een divers team op te bouwen met een eigen bedrijfscultuur. De komende jaren zijn tropenjaren waarin we gaan bouwen, focussen en grensverleggend ondernemen.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code