Co-founder gezocht voor innovatieve vastgoed cloud oplossingen

14 januari 2022

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Beschrijving onderneming:

Deze scale-up ontwikkelt Cloud oplossingen die succes creëren in de vastgoedwereld. Onafhankelijk, professioneel met persoonlijke service en vol passie ondersteunen deze scale-up hun klanten met het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Het bedrijf is in 2018 opgericht en het team bestaat uit 9 man.

De scale-up is een Software as a Service (SaaS) cloudplatform voor verenigingen van huiseigenaren – en vastgoedbeheer. Door gebruik te maken van geavanceerde workflow management designs biedt de scale-up een complete end-to-end/alles-in-één oplossing die boekhouding, CRM, HRM, documentbeheer, e-mail, facturering, technisch beheer en alle andere vereiste Office-functionaliteit (e-mailintegratie, Word en Excel inbegrepen) omvatten. Er zijn twee webportalen voor alle gebruikersgroepen en mobiele apps (iOS en Android).

De software is ontworpen, getest en verfijnd door ervaren vastgoedbeheerders voor vastgoedbeheerders en biedt een krachtige en uitgebreide oplossing. Het richt zich op professionele VvE- en vastgoedbeheerbedrijven.

Klanten / potentiële klanten hebben honderden of zelfs duizenden verenigingen van eigenaren (VvE) en vastgoed objecten (VHE) in hun portfolio.

 

Business Model:

Deze scale-up is een Cloud platform en word als SaaS (Software as a service) aangeboden

 

Type klant:

B2B

USP’s:

De missie van deze scale-up is om de meest innovatieve aanbieder van oplossingen op de vastgoedmarkt te zijn, waar dan ook. Om optimale oplossingen te leveren met topkwaliteit en de beste services. Om de kwaliteit van het product te verbeteren door innovatieve ideeën en nieuwe technieken te verkennen. Om hun visie te realiseren en tegelijkertijd een plezierige, ondersteunende werkomgeving te bieden aan al de medewerkers.

Zij werken nauw samen met al hun belanghebbenden – zowel intern als extern – om innovatieve, hoogwaardige, kosteneffectieve producten en diensten te leveren.

Gewenst type Co-founder / Partner:

Commercieel

 

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Liefst fulltime actief. Ervaring met verkopen van software, kennis van de vastgoedmarkt en/of een netwerk in de vastgoedwereld. Internationale ervaring is een pre.

Investering:

Ja

Sector:

B2B Software; Zakelijke dienstverlening; SaaS

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code