Co-founder gezocht voor innovatieve vastgoed cloud oplossingen

14 januari 2022

Beschrijving onderneming:

Deze scale-up ontwikkelt Cloud oplossingen die succes creëren in de vastgoedwereld. Onafhankelijk, professioneel met persoonlijke service en vol passie ondersteunen deze scale-up hun klanten met het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Het bedrijf is in 2018 opgericht en het team bestaat uit 9 man.

De scale-up is een Software as a Service (SaaS) cloudplatform voor verenigingen van huiseigenaren – en vastgoedbeheer. Door gebruik te maken van geavanceerde workflow management designs biedt de scale-up een complete end-to-end/alles-in-één oplossing die boekhouding, CRM, HRM, documentbeheer, e-mail, facturering, technisch beheer en alle andere vereiste Office-functionaliteit (e-mailintegratie, Word en Excel inbegrepen) omvatten. Er zijn twee webportalen voor alle gebruikersgroepen en mobiele apps (iOS en Android).

De software is ontworpen, getest en verfijnd door ervaren vastgoedbeheerders voor vastgoedbeheerders en biedt een krachtige en uitgebreide oplossing. Het richt zich op professionele VvE- en vastgoedbeheerbedrijven.

Klanten / potentiële klanten hebben honderden of zelfs duizenden verenigingen van eigenaren (VvE) en vastgoed objecten (VHE) in hun portfolio.

 

Business Model:

Deze scale-up is een Cloud platform en word als SaaS (Software as a service) aangeboden

 

Type klant:

B2B

USP’s:

De missie van deze scale-up is om de meest innovatieve aanbieder van oplossingen op de vastgoedmarkt te zijn, waar dan ook. Om optimale oplossingen te leveren met topkwaliteit en de beste services. Om de kwaliteit van het product te verbeteren door innovatieve ideeën en nieuwe technieken te verkennen. Om hun visie te realiseren en tegelijkertijd een plezierige, ondersteunende werkomgeving te bieden aan al de medewerkers.

Zij werken nauw samen met al hun belanghebbenden – zowel intern als extern – om innovatieve, hoogwaardige, kosteneffectieve producten en diensten te leveren.

Gewenst type Co-founder / Partner:

Commercieel

 

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Liefst fulltime actief. Ervaring met verkopen van software, kennis van de vastgoedmarkt en/of een netwerk in de vastgoedwereld. Internationale ervaring is een pre.

Investering:

Ja

Sector:

B2B Software; Zakelijke dienstverlening; SaaS

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Online verkoop en marketing voor CDB-producten

Deze partij faciliteert een full-service in de online verkoop en marketing van CBD-producten aan eindgebruikers. Hun partner is een erkend laboratorium met meer dan tien jaar expertise, opgedaan in Noord-Amerika en wereldwijd. Dit bedrijf kan de verkoop verhogen,...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

De eerst echte duurzame bank

De eerst echte duurzame bank

Dit is een nieuw soort online bank. Dit bedrijf gelooft erin dat bankieren niet draait om geld verdienen, maar om te...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code