Nieuwe venture builder

16 december 2022

Deze onderneming geeft vorm, ontwikkelt en lanceert ideeën in de wereld, door gebruik te maken van ervaring in verschillende disciplines en een groot netwerk van partners en leveranciers.

Opgericht in 2022, maar door een jarenlange samenwerking tussen ondernemers is deze een partij een die zich richt op het ontwikkelen en in de mark zetten van nieuwe bedrijven, ideeën en concepten.

Een recent voorbeeld hiervan is een applicatie in de vorm van een online travelbuddy een succesvol voorbeeld waar dit jaar de eerste tractie gegenereerd is in Nederland met veelbelovende resultaten.

De doelstelling voor komende jaren is om deze uitrol met een nieuwe co-founder dan ook internationaal door te zetten voor dit product naast het ontwikkelen van nieuw producten.

Business Model:

Binnen dit bedrijf zijn diverse business modellen in verschillende vormen. Daarnaast is het voor het actuele voorbeeld in een B2B en B2C product gesplitst waar de focus ligt op directe verkoop aan klanten, maar er ook aandacht is voor advertisement en commissie inkomsten van Partners.

Type klant:

B2B & B2C

USP’s:

Uniek samenwerkingsmogelijkheden, innovatieve ideeën uitwerken met gelijkwaardige ervaren partners. Bij het meest actuele voorbeeld hiervan is deze partij momenteel bezig met het opschalen en uitrollen door Europa.

Gewenst type Co-founder / Partner:

Marketing

Verwachtingen van een nieuwe co-founder/partner:

Mee ondernemen, investeren en enthousiasmeren. Daarnaast zorgdragen voor eigen onderdelen binnen de diverse projecten. Meest belangrijke is het meedenken en ontwikkelen van concepten.

Investering:

Ja

Sector:

Zakelijke dienstverlening, Overig

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal huidige founders:

2

Aantal huidige werknemers:

2

Overige relevante informatie:

Ondernemende partner/co-founder gezocht!

Voor deze creatieve denk-tank is het bedrijf op zoek naar een ondernemer die het te gek vindt gezamenlijk met de bestaande aandeelhouders (nu twee, straks dan natuurlijk drie) nieuwe concepten uit te werken, plannen te maken, in de markt te zetten en gezamenlijk te realiseren.

Een mooi voorbeeld hiervan is een persoonlijk reismaatje in app vorm. Heb jij zin, tijd en energie om dit samen met ons binnen dit bedrijf als aandeelhouder op te pakken?

Het ideale profiel is een (ex) ondernemer die tijd flexibel kan indelen, maar het wel té gek vindt om bezig te zijn met gave projecten, ondernemen en innoveren.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.


Andere interessante plaatsingen

A modern thrift store concept

A modern thrift store concept

This company is going to be a sustainable and modern thrift store concept that offers high-quality secondhand goods...

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code