Co-founder gezocht voor startup in tiny office(s) communities

22 november 2021

Dit profiel is niet meer beschikbaar

Reageren op dit profiel is op dit moment niet mogelijk.

Beschrijving onderneming:

De startup houdt zich bezig met realisatie en exploitatie van tiny office(s) communities. Het is is een uniek concept dat duurzaam, sociaal-maatschappelijk en financieel rendement combineert. De startup is een laagdrempelige en duurzame oplossing voor organisaties om zorgeloos en heel flexibel werkplekken te faciliteren in een inspirerende omgeving, waarmee sociaal-maatschappelijke impact wordt gemaakt en geïnvesteerd wordt in het behoud en verbeteren van onze groene leefomgeving.

De startup realiseert en exploiteert kleinschalige, ecologische gemeenschapjes (communities). In deze communities liggen bio-based ‘tiny offices’ verspreid. 

De tiny offices zijn modern, volledig ingericht en uitgerust, en bieden 1 of 2 comfortabele en arbo-proof werkplekken. Deze worden op flexibele basis verhuurd aan organisaties, per dag(deel) of voor een langere periode.

Omwonenden worden actief betrokken en lokale ondernemers kunnen hun diensten in de communities aanbieden. Het onderhoud van de communities wordt geheel verzorgd, bijvoorbeeld met medewerking van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of een verstandelijke handicap.

Het concept kan tijdelijk worden gerealiseerd en als placemaker dienen, vooruitlopend op een gebiedsontwikkeling of als facilitator voor uitbreiding van de natuurlijke omgeving.

De communities liggen in en rondom (middel)grote steden en zijn gemakkelijk bereikbaar per fiets of openbaar vervoer.

Meer informatie en foto’s zijn beschikbaar.

 

Business Model:

Flexibele verhuur van tiny offices (op abonnementsbasis – pay per use)
 

Type klant:

B2B

 

USP’s:

Flexibel betaalbare alternatieve werkplek in een natuurlijke omgeving, waarmee bedrijven helpen bij te dragen aan het behoud en vergroten van biodiversiteit.
 

Gewenst type Co-founder / Partner:

Marketing; Commercieel

 

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Branding, marketing en organisatie (opzetten systeem en contractvorming) en inbreng relevant netwerk
 

Investering:

Ja

 

Sector:

Zakelijke dienstverlening; Impact

 

Bedrijfsfase:

Seed

 

Aantal huidige founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Overige relevante informatie:

Voor de start-up is een cash investering begroot van circa € 200.000. Hiermee wordt de realisatie van 2 tiny offices bekostigd en de systeem set-up, marketing, branding en validatie van de business case betaald, alsmede out-of-pocket / representatiekosten en reis- en verblijfskosten. De co-founder / partner wordt gevraagd dit bedrag in te brengen tegen het verkrijgen van een aandeel in de holding.

Op de Floriade in Almere is mogelijkheid een tiny office te plaatsen. Hiermee kan voor het concept breed exposure worden gecreëerd.

Met uiteenlopende grondeigenaren / -beheerders worden gesprekken gevoerd om de communities te realiseren. De investering in deze projecten wordt beoogd in SPV’s onder te brengen en non-recourse te financieren (d.m.v. crowdfunding of anderszins). De start-up investering van initiatiefnemers wordt terugverdiend uit ontwikkelingsfees die bij deze SPV’s in rekening worden gebracht.

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code