Co-founder met als competenties: proces optimalisaties, teammanagement en organisatiestructuur

25 oktober 2023

Sinds 2022 ben ik succesvol freelancer, maar ik zou graag een bedrijf op willen bouwen dat een “echt” product levert en wat een nalatenschap kan zijn wanneer ik ooit met pensioen zou gaan. Kortom een bedrijf opzetten die uiteindelijk zonder mijn invloed gezond verder kan groeien en wat een product levert waar ik achter sta.

Competenties:

Mijn added value ligt vooral in het operationele deel van een bedrijf. Processen optimaliseren, mensen motiveren en zorgen dat er een scalable, solide en enthousiaste backbone in een organisatie staat, waarbij ik ook een grote affiniteit met IT heb. Sales en finance zijn minder sterk ontwikkeld. Mijn USP is mijn positieve houding, communicatie en het echt willen en kunnen luisteren naar anderen.

Ervaring:

Ik heb 17 jaar in de Fashion gewerkt, waarbij het bedrijf van +/-20 naar 250+ medewerkers groeide. Hierdoor begrijp ik de groeistuipen die verschillende fases met zich meebrengen en hoe er voor te zorgen dat het bedrijf hier sterker uit komt. Overnames, reorganisaties, ERP conversies, onderhandelingen, kosten besparingen, internationale betrekkingen onderhouden, er is weinig wat ik nog niet gezien of gedaan heb, en toch is het zelden dat eenzelfde situatie identiek is. Voor details kom ik graag met je in contact.

Investeerder?

Nee

Type investeerder:

Maximaal te investeren bedrag:

€ 30.000,-

Gewenste type bedrijf:

Ik zoek een bedrijf dat een tastbaar/zichtbaar product vermarkt/wil vermarkten en de intentie heeft om voor de lange termijn te gaan.

Sector:

B2B Software, B2C Software, Consumentengoederen, Fashion, Food, Groothandel, Logistiek, Productie

Bedrijfsfase gezocht:

Pre-seed, Seed, Early Growth

Overige relevante informatie:Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code