Asset-based NFT-marktplaats voor luxe activa

23 februari 2023

Deze startup is een nog in oprichting zijnde NFT-marktplaats die zich richt op het oplossen van de problemen van het kopen en verkopen van luxe activa.

Het platform zal een door activa gedekte NFT-marktplaats aanbieden waarbij productinformatie wordt opgeslagen op blockchain en activa uit de echte wereld fysiek worden gekoppeld aan NFT’s voor handel, investeringen en andere toepassingen. Het gebruik van multichain-technologie zal het mogelijk maken om de liquiditeit van activa in de echte wereld te vergroten. Het bedrijf zal ook real-world gegevens verzamelen om benchmarks te creëren voor activa waarde en zal cryptocurrencies accepteren als betaalmiddel voor luxegoederen.

Door deze oplossingen biedt dit bedrijf een nieuwe manier om de echte waarde van luxe activa te ontsluiten en hun liquiditeit te vergroten via blockchain-technologie.

Business model:

Dit bedrijf zal een NFT-marktplaats lanceren die wordt ondersteund door echte luxegoederen. Het bedrijf maakt gebruik van hun big data-intelligentiesysteem en unieke algoritme voor geautomatiseerde gegevensverzameling en -verwerking, terwijl ze vervalsing elimineren door een NFT op hun laag-2 blockchain-netwerk te slaan dat nauwkeurige NFT-prijzen biedt op basis van real-world gegevens van wereldwijde verkoopkanalen. NFT-activa worden na tokenisatie op de Kapeesh-marktplaats verkocht. De koper verzilvert het product nadat de transactie op onze marktplaats is gedaan en de verkoper verzendt het naar de koper.

De startup zal op de volgende manier geld verdienen:

  1. Kosten voor productauthenticatie;
  2. NFT Aanmaakkosten;
  3. Transactiekosten (eigendomsoverdracht):
  4. Veilingtransactiekosten; 
  5. Vergoeding voor het inwisselen van activa;
  6. Gedifferentieerde lidmaatschapskosten;

Type klant:

B2B & B2C

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture Capitalist, Adviseur, Strategische investeerder

USP’s:

In de afgelopen twintig jaar is de markt voor persoonlijke luxegoederen gegroeid tot de huidige waarde van ongeveer $ 4 biljoen. Tegenwoordig zijn luxegoederen over de hele wereld in de vorm van sieraden, tassen, accessoires, kleding, kleding en meer, met een merkgeschiedenis wat soms eeuwen teruggaat. In de huidige staat is de luxemarkt echter zeer gefragmenteerd en wordt deze geplaagd door problemen zoals namaak, illiquiditeit en een gebrek aan gestandaardiseerde prijzen voor tweedehands artikelen.

Gewenst type Co-founder / Partner:

Technisch

Verwachtingen van een nieuwe co-founder/partner:

De oprichter is nu nog solo en zoekt iemand die hem technisch kan ondersteunen als de technische co-founder voor dit bedrijf.

Investering:

Nader te bespreken.

Sector:

AI, Crypto/Blockchain, Platform

Bedrijfsfase:

Pre-seed

Aantal founders:

1

Ervaring founder:

De founder heeft ervaring van idee generatie en conceptualisatie tot vermarkten en commercialisatie.

 

Volg ons

Recente plaatsingen

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Benodigd Kapitaal: € 210.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): B2C-Software, Consumentengoederen, E-Commerce, Marketing

Deze onderneming introduceert een hippe manier van adverteren waarbij de concurrentie minimaal is! Wij hebben een formule on...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code