VR en Gamification trainingen voor de schoonmaakbranche

22 maart 2023

Onze onderneming bouwt op basis van VR en Gamification trainingen voor de schoonmaakbranche. Deze branche is gekenmerkt door personeelstekort, zeer laagopgeleid of moeilijk lerend personeel, dat steeds meer internationaal is, met een zeer hoog personeel verloop. Onze VR training is in vele talen beschikbaar, voorzien van games, waardoor deze mensen zeer belevend, leuk, intensief kunnen trainen.

Onze klanten zijn schoonmaakbedrijven en onze distributeurs zijn groothandelaren. Om de sales funnel goed op gang te krijgen voeren we veel acquisitiegesprekken met potentiële klanten. Bij vier distributeurs beginnen drie accountmanagers met onze propositie naar buiten te gaan naar hun klanten. Dit levert inmiddels tenminste 2 leads per week op. Tenslotte kan gemeld worden dat onze marketing machine (met externe specialisten op Landingpages, SEO, activiteit op Instagram en LinkedIn en LinkedIn lead generatie, beurzen en advertising in de vakpers) inmiddels is opgestart.

In de eerste fase heeft ons bedrijf launching customers aan ons gebonden als adviseurs en ambassadeurs die hebben een inleg betaald en daarmee de bouw gefinancierd. Daarna hebben we omzet gegenereerd. In 2022 was dat 100K EUR. De prognose voor 2023 ligt op 300K – 450K EUR, afhankelijk van hoeveel er verkocht, dan wel geleased wordt.

Deze onderneming heeft een zusterbedrijf, wat exact hetzelfde doet voor de logistiek: Met VR-trainingen en simulatoren leveren we de tooling om mensen op te leiden tot hef en reachtruck en orderpick chauffeur. Beide bedrijven worden door dezelfde huidige en toetredende partner aangestuurd.

Business Model:

We verkopen een set met daarin de VR Hardware en daarna verlenen we een gebruiksrecht op de software op een pay per use basis.

Type klant:

B2B

USP’s:

  • Branchekennis;
  • Uitstekende VR-expertise;
  • Zeer goed netwerk in de branche;
  • Eerste speler in deze markt;
  • Inmiddels bestaande klanten binnen alle stakeholder segmenten en 4 distributiepartners in Nederland

 

Gewenst type Co-founder / Partner:

Financieel, Operationeel

Verwachtingen van een nieuwe co-founder/partner:

De toetredende partner wordt verwacht mee te bouwen aan de organisatie en deze vanuit de operatie te kunnen leiden, waardoor de oprichter eigenaar zich meer kan richten op de commercie.

Investering:

Nader te bespreken

Sector:

B2B Software, Gaming, ICT

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal huidige founders:

3

Aantal huidige werknemers:

9

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code