Commerciële co-founder gezocht voor residenties in de natuur

16 september 2022

Fascinerende plekken, weg van de drukte en de dagelijkse routine. De residenties van deze onderneming zijn gefocust op duurzaamheid en de natuur. Een uitnodiging om het avontuur van een directe ontmoeting met de natuur aan te gaan. Vrij om je eigen weg te vinden, je eigen ontdekkingen te doen en je eigen sfeer te creëren. Deze vrijheid van de geest vormt de kern van de bijzondere charme van het initiatief. Een verblijf op deze plekken zal je zeker beroeren. De milieuproblemen waar wij wereldwijd mee te maken hebben, is volgens deze onderneming voornamelijk het gevolg van het verstoorde evenwicht tussen mens en de natuur. Zij zien hiervoor niet alleen oplossingen in technologische vernieuwingen, maar vooral in gedragsverandering van de mens. Men wordt steeds meer milieubewust en wilt hier ook naar handelen, maar we zijn niet altijd in staat om onze levensstijl hiertoe aan te passen. Met het initiatief van deze startup willen de ondernemers deze gewenste sociale en ecologische veranderingen creëren door de connectie Mens-Natuur te bevorderen om verbindingen te maken. De residenties zijn natuurlijk, ruimtelijk, authentiek, basic, avontuurlijk, slow, stil: een plek waar de gasten een ‘life-changing’ gevoel zullen ervaren, het gevoel krijgen dat ze zich terug trekken uit hun dagelijks leven en connectie krijgen met zichzelf, hun authentieke ik, met anderen en met de natuur. De residenties zijn kleinschalig met een beperkt aantal guesthouses. De percelen zijn daarentegen groot en bevinden zich midden in natuurgebieden. De guesthouses zullen ver uit elkaar en midden in de ecologische habitat geplaatst worden voor een intense beleving van de natuur. De residenties zijn volledig duurzaam en zelfvoorzienend voor wat betreft energie-, water- en voedselvoorziening. Tijdens een verblijf in de residenties, reiken de ondernemers hun gasten tools aan en laten ze deze ervaren hoe je kunt leven in en met een duurzame leefomgeving. Het is een uniek en uitdagend concept dat duurzaam, sociaal-maatschappelijk en financieel rendement combineert.

Business Model:

De onderneming gaat zich bezig houden met het ontwerpen, de realisatie en de exploitatie van de residenties in diverse Europese landen en daarbuiten. De reserveringen zullen via een eigen platform (en evt. van derden) plaatsvinden.

Type klant:

B2B & B2C

USP’s:

Kleinschalig, 100% duurzaam, 100% puur natuur, de landschapsinrichting, zelfvoorzienend, ruimtelijk, (uitzicht/geen buren), moderne en uitzonderlijke architectuur, programma’s, een online community/platform is de combinatie die ons aanbod uniek maakt. Daarnaast is de aandacht voor de lokale natuur en cultuur een essentieel onderdeel van hun aanbodpakket.

Gewenst type Co-founder / Partner:

Marketing, Commercieel, Overige

Verwachtingen van een nieuwe co-founder/partner:

Ervaring & Competenties: Begeleiden van start-ups, bedreven en creatief, strategisch denken en handelen, digitale marketing, milieubewust

Investering:

Nader te bespreken

Sector:

Leisure, Overige

Bedrijfsfase:

Pre-Seed

Aantal huidige founders:

1

Aantal huidige werknemers:

1-5

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code