fbpx

Tiger Corporate Finance & Strategy

12 mei 2020

Tiger Corporate Finance & Strategy heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse venture capital, angels en vreemd vermogen financiers die zich specifiek richten op Startups en Scaleups.

De mensen van Tiger Corporate Finance & Strategy hebben de kennis en ervaring om je volledig te kunnen bijstaan gedurende het gehele financieringstraject, dus bij het opstellen van het businessplan & Pitchdeck tot het uitonderhandelen van de transactie met de investeerder.

Onze partner Tiger Corporate Finance & Strategy is gespecialiseerd in het stapelen van meerdere financieringsvormen, waardoor er een optimale financieringsmix ontstaat. Hierdoor kun jij als founder je plannen kan waarmaken en wordt je gefinancierd tegen de meest gunstige voorwaarden door betrouwbare financiers. Van de eerste Seed investering tot een grote Series A ronde van enkele miljoenen.

Door hun dienstverlening, kennis en netwerk kun je jouw plannen realiseren op een manier die het best bij jou past.

 

 

 

 

 

 

Interesse? Wij verbinden je graag

1 + 13 =

Volg ons

Recente plaatsingen

Innovatief Urban Kledingmerk

Innovatief Urban Kledingmerk

Beschrijving onderneming: Het online merk werd in 2019 opgericht door twee ambitieuze jongens en is begonnen met verkopen in 2020. Het is een e–commerce luxe duurzaam lifestyle – merk. Deze startup is met het doel begonnen om kunst en kleding bij elkaar te brengen....

Lees meer

Andere interessante plaatsingen

Innovatief Urban Kledingmerk

Innovatief Urban Kledingmerk

Beschrijving onderneming: Het online merk werd in 2019 opgericht door twee ambitieuze jongens en is begonnen met...

Over Venture Capital

Venture Capital verbind investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest