Corporate Finance & Strategy

12 mei 2020

Deze partner van VentureCapital.nl heeft een groot netwerk van binnen- en buitenlandse venture capital, angels en vreemd vermogen financiers die zich specifiek richten op Startups en Scaleups.

De mensen van deze partner hebben de kennis en ervaring om je volledig te kunnen bijstaan gedurende het gehele financieringstraject, dus bij het opstellen van het businessplan & Pitchdeck tot het uitonderhandelen van de transactie met de investeerder.

Onze partner is gespecialiseerd in het stapelen van meerdere financieringsvormen, waardoor er een optimale financieringsmix ontstaat. Hierdoor kun jij als founder je plannen kan waarmaken en wordt je gefinancierd tegen de meest gunstige voorwaarden door betrouwbare financiers. Van de eerste Seed investering tot een grote Series A ronde van enkele miljoenen.

Door hun dienstverlening, kennis en netwerk kun je jouw plannen realiseren op een manier die het best bij jou past.

Neem vrijblijvend contact op met deze Corporate Finance Partner via het reactieformulier rechts op deze pagina.

Wil je ook als partner vermeld worden op VentureCapital.nl? Dat kan middels een gratis vermelding! 

Laat hieronder de bedrijfsgegevens achter we nemen contact met je op over een vermelding waarmee je op no cure no pay basis leads van ons kunt ontvangen.

Interesse? Wij verbinden je graag

Volg ons

Recente plaatsingen

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest