Dé betaalbare alles-in-één maaltijdoplossing voor groepen

21 april 2023

Stel: je wilt fatsoenlijk maar wel betaalbaar avondeten organiseren voor een groep van 20 jongeren. Je contacteert een cateraar maar merkt al snel dat deze niet past in je wensen want daar staat je bestelling gemiddeld 24 uur van te voren in beton gegoten en is dus alles behalve flexibel. Nog niet over de prijs gesproken te hebben…

Je kiest ervoor om te bestellen bij een bestelrestaurant via bijvoorbeeld Thuisbezorgd of UberEats. Je bent dan wel flexibel maar dat merk je ook in de prijs. Daarnaast ben je lang aan het wachten totdat iedereen zijn keuze heeft gemaakt. Eenmaal besteld komt het eten altijd koud of laat aan omdat zulke bezorgrestaurants absoluut niet ontworpen zijn om zulke piekbestellingen te leveren. En dan hebben we het nog niet gehad over hoe je alle individuele betalingen gaat verzamelen. Best een ramp dus. Wij hebben hier een oplossing voor ontwikkeld.

Wij zijn een FoodTech startup die het organiseren van avondeten voor groepen vanaf 10 personen super makkelijk en betaalbaar maakt. Met onze eigen applicatie die 10 mei 2023 live gaat kunnen klanten binnen 3 minuten eten organiseren waarna elke gast zichzelf kan aanmelden en betalen tot 16:00 op de dag van bezorging. Onze dienst regelt alles van inkoop en productie tot bezorging en afhaalservice. Dat allemaal voor een basis maaltijdprijs van onder de 5 euro, terwijl we een winstmarge van 53% verwachten te behalen.

We zijn al een aantal maanden gestart met een basic website en zitten op een stevige tractie. As we speak hebben we meer dan 4500 maaltijden bereid en geleverd.

Business Model:

Directe verkoop van maaltijden.

Type klant:

B2B & B2C

 

USP’s:

Flexibelste, goedkoopste en makkelijkste cateraar in de low-budget markt.

 

Gewenst type Co-founder / Partner:

Marketing; Commercieel; Financieel; Operationeel

 

Wat wordt er verwacht van een nieuwe co-founder/partner:

Momenteel sta ik als enige founder achter het roer van alles wat niet te maken heeft met de applicatie zelf en daar kan ik wel wat hulp bij gebruiken. Denk aan het in gang brengen van strategische klantenacquisities, aannemen van nieuw talent, aansturen van het team, automatiseren van taken, ontwikkelen van efficiënte processen, etc. De huidige twee andere founders zijn volledig verantwoordelijk voor de website en ingebouwde applicatie. Het liefst vinden we een jonge co-founder die sociaalvaardig, commercieel ingericht en gepassioneerd is. Je zult klaar moeten zijn om op te schalen en dus stressbestendig zijn.

 

Investering:

Niet verplicht.

 

Sector:

B2B Software; Food; Horeca; B2C software

 

Bedrijfsfase:

Early Growth

 

Aantal huidige founders:

3

Aantal huidige werknemers:

5-25

Volg ons

Recente plaatsingen

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Uniek advertentie concept op pizzadoos

Benodigd Kapitaal: € 210.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): B2C-Software, Consumentengoederen, E-Commerce, Marketing

Deze onderneming introduceert een hippe manier van adverteren waarbij de concurrentie minimaal is! Wij hebben een formule on...

Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code