De integratie tool voor e-commerce platformen

20 april 2022

Dit bedrijf heeft een eigen SaaS oplossing geheel zelf ontworpen voor het effectief en efficiënt beheren van online marketplaces voor e-commerce bedrijven. De directe concurrenten van dit bedrijf focussen zich op het integreren van zoveel mogelijke marketplaces hoewel dit bedrijf zich juist focust op het verzamelen, analyseren en uitstoffen van data d.m.v. machine learning en later ook AI. Hierdoor kunnen (e-commerce) ondernemers die deze software gebruiken niet alleen de verschillende marketplaces inzien maar ook werkelijke goed verkopen op de online marketplaces.

De onderneming heeft in een eerdere ronde €350.000,- opgehaald onder FFF en is per 1 juni 2021 gesloten. Dit heeft de onderneming als startkapitaal gebruikt om een verkoopbaare service te ontwikkelen. De complete service is nu afgerond en de startup is per 1 maart begonnen met het onboarden van klanten. Hierdoor is de huidige maandomzet laag, maar staan er ontzettend veel onboardings gepland voor de komende maanden. Ze hebben 4-5 nieuwe onboardings per week met een abonnementsprijs van €100-250 per maand. Met de volgende investeringsronde wil het bedrijf binnen 10-12 maanden cashflow positief worden en van daaruit hard doorgroeien.

Business model:

Software as a Service met maandelijkse abonnementen.

Type klant:

B2B

Gewenst type investeerder:

Angel investor, Venture Capital, Adviseur

USP’s:

Als enige bedrijf in de e-commerce markt biedt dit bedrijf het verzamelen, analyseren en uitstoffen van data d.m.v. machine learning en later ook AI aan andere e-commerce bedrijven.

Benodigd kapitaal:

€225.000,- (De totale ronde is 375.000,-, maar €150.000,- is reeds opgehaald)

Investeringsbehoefte:

– €250.000,- Huidige lonen

– €100.000,- Nieuw personeel

– €25.000,- Licenties en overige kosten

Sector:

B2B Software, E-Commerce, SaaS

Bedrijfsfase:

Early Growth

Aantal founders:

2

Aantal huidige werknemers:

11

Ervaring:

De ene founder heeft 8 jaar ervaring als ondernemer en 14 jaar ervaring in de ICT branche.  Hij heet een bedrijf gehad in de ICT en is freelancer geweest in de product ontwikkeling voor testing as a service product.

De andere founder heeft ervaring met het beheren van marketplaces en is een zelfstandig en ondernemend persoon. Daarnaast heeft hij zelf bij een New York based startup gewerkt waar hij de smaak te pakken heeft gekregen van het runnen van een startup.

Maandelijkse omzet:

€3.500,-

Omzet (prognose) komende 12 maanden:

€115.000,-

Omzet (prognose) maand 13-24:

€715.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€32.500,-

Overige relevante informatie:

De founders hebben het eerste jaar geen salaris uit de onderneming genomen. Per mei 2022 zal dit het minimumloon zijn. Dit is de investering geweest vanuit de founders.

Videopitch bekijken

 

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Kansrijke E-Bike seedfase 2

Benodigd Kapitaal: € 250.000,-
Maandelijkse Omzet: € 10.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Mobility, Retail

De onderneming is gestart in november 2022, heeft in Q2 een aanvang gemaakt met een pilot, die nu redelijk succesvol is afgerond. Er wordt gezocht naa...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code