De thuiszorg die iedereen verdient

1 december 2021

Beschrijving onderneming:

Momenteel is er een grote vraag naar met name thuiszorg. Men moet soms helaas langer thuis blijven wonen als vroeger. De woonzorg centra voor ouderen zonder grote zorgvraag bestaan er niet meer. Alleen verpleeghuizen voor cliënten die continu 24 uur per dag zorg nodig hebben. Hierdoor is de vraag naar thuiszorg groter dan het aanbod van zorgorganisaties.

Om deze reden heeft de ondernemer besloten een thuiszorgorganisatie op te starten die persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging aanbiedt aan iedereen die dat nodig heeft. Deze startup gaat zich onderscheiden door kleinschalige zorg te bieden, waarbij er een beperkt groepje zorgverleners bij een cliënt komt. Dit zorgt ervoor dat het fijn is voor de client, maar ook voor de zorgverlener omdat zij elkaar zo goed leren kennen. De ondernemer (ervaren in de zorg) merkte ze dat cliënten het belangrijk vonden om een vast aanspreekpunt te hebben. De cliënten willen gezien worden in een organisatie zonder eerst hun cliënt nummer te hoeven geven voor ze verder geholpen konden worden.

Door de vele jaren ervaring weet de ondernemer dat op deze markt er meer vraag is dan aanbod. Wat er voor heeft gezorgd dat de startup ook al klanten heeft voordat deze operationeel is. De ondernemer heeft relaties en testcases die aantonen dat de onderneming weinig moeite hoeft te doen om klanten te krijgen. De vraag is zelfs zo hoog dat de ondernemer heeft besloten om een tweede vestiging te openen zodra de eerste vestiging geopend en operationeel is. Daarbij heeft de ondernemer veel connecties waardoor ze ook geen last van personeels krapte. 

Op dit moment heeft de ondernemer alles klaar om te starten met de onderneming het enige wat nodig is, is kapitaal. Er is €100.000,- nodig aan kapitaal, en er is 6 maanden nodig voor er winst gemaakt wordt. De onderneming verwacht dan ook te starten in januari 2022. Deze startup biedt haar services ook aan op een eigen website.

 

Business Model:

Ze verdienen op maand basis, de uitkeerder is afhankelijk van hoe iemand verzekerd is. De Instanties die deze uitkeren, zijn zorgverzekeraars, zorgkantoor, gemeente of een cliënt zelf.
 

Type klant:

B2B & B2C

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor; Incubator/accelerator

 

USP’s:

Kleinschalig, een beperkt aan zorgverleners per cliënt. Client staat centraal in de zorg vraag. Korte lijnen in het bedrijf, de directeur is ook voor een klein operationeel, en staat aan bed.
 

Benodigd Kapitaal:

€100.000,-
 

Investeringsbehoefte:

– €20.000,- aanname nieuw personeel.

– €20.000,- ICT middelen en kantoorinrichting.

– €40.000,- marketing.

– €20.000,- licenties voor zorg.

 

Sector:

Health

 

Bedrijfsfase:

Seed

 

Aantal founders:

1

 

Aantal huidige werknemers:

1-5

 

Ervaring:

De ondernemer heeft 18 jaar ervaring in de zorg.
 

Maandelijkse omzet (huidig):

0
 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€246.800,-
 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€614.500,-

 

Huidige maandelijkse kosten:

€3.900,-

 

Reeds toegezegde financiering in deze ronde:

€0,-


Overige relevante informatie:

Er is €8.000,- door de ondernemer zelf al geïnvesteerd in het bedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse? Wij verbinden je graag!

Naam*
Nieuwsbrief

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

De rolstoel opnieuw uitgevonden

De rolstoel opnieuw uitgevonden

Benodigd Kapitaal: € 630.000,-
Maandelijkse Omzet: € 30.000,-
Sector(en): Consumentengoederen, Health, Mobility

De onderneming is sinds 2018 een start-up in mobiliteitshulpmiddelen voor ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Wij hebben het onze missi...
Lees meer

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code