Diverse nieuwe investeringsprofielen

15 april 2021

Diverse nieuwe investeringsprofielen 🆕

Beste heer/mevrouw,

In de mailing van vandaag kunnen we je wederom informeren over diverse nieuwe, interessante investeringsprofielen!

 

Wederom negen (!) nieuwe aanmeldingen waarvan de beknopte gegevens hieronder vermeld staan. Voor meer informatie over deze nieuwe of de andere ruim 100 investeringsprofielen op VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl kan je eenvoudig contact opnemen met de aanbieder van de desbetreffende profielen.

👉 Uitgelicht profiel

Allereerste tandpasta tablet voor kinderen

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Early Growth
Sector: E-Commerce, Impact, Consumentengoederen

 

Deze startup heeft het allereerste tandpasta tablet voor kinderen ontwikkelt: Vegan en eco vriendelijk. Tandenpoetsen moet weer een feestje worden, dat is het motto van deze startup dat met die ambitie een geheel nieuwe tandenpoetsbeleving op de markt brengt. Plezier, avontuur en gemak vormen de ingrediënten van het leukste tandpastaproduct ter wereld en is sinds februari verkrijgbaar op de eigen website van de startup.

📣 Nieuwe investeringsprofielen 

Fulfillmentcenter voor logistiek van de e-commerce sector

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Fase: Volwassen
Sector: E-Commerce, Logistiek

 

Dit bedrijf is een fulfillmentcenter gericht op de logistieke afwikkeling voor webshops. Ze zijn een ervaren fulfillment bedrijf gespecialiseerd in crossborder fulfillment voor de e-commerce sector en strategisch gevestigd in een Europese logistieke hotspot in Nederland. 

Lees / bekijk meer…

Connecting foot and shoe fitting together

Benodigd Kapitaal: € 200.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software, E-Commerce

 

Deze startup helpt d.m.v. AI om een accurate meting van de voet van de klant te maken om zo te helpen bij het proces van online schoenen bestellen. Met behulp van deze startup verhoog je als webshop jouw winkelverkopen op een eenvoudige manier. De voetscanner zorgt voor een nauwkeurige meting van de voet.


Lees / bekijk meer…

Simplified File And Document Access Platform

Benodigd Kapitaal: € 600.000,-
Fase: Pre-Seed
Sector: B2B Software, B2C Software 

The vision of this startup is to use the latest technology to help individuals and organizations share their files and documents as simple as possible and get access as quickly as possible to any types of files, documents, links, social media.

Lees / bekijk meer…

Agri-toerisme ontwikkeling in de Filippijnen

Benodigd Kapitaal: €1.850.000 met 40% equity investment.
Fase: Agri, Travel, Leisure
Sector: Seed

Deze startup houdt zich bezig met de Agri-toerisme ontwikkeling in de Filippijnen (Palawan). De Dutch Farm is een nieuw geregistreerde commerciële boerderij. 

Lees / bekijk meer…

Integrate your telephony platform and your CRM system

Benodigd Kapitaal: € 200.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software

 

De missie van deze startup is om helpdeskmedewerkers wereldwijd te ondersteunen met alle benodigde klantinformatie zodra een klant belt. De helpdeskmedewerker kan elke klant snel en eenvoudig helpen, doordat alle systemen met CTI’s gekoppeld zijn.

Lees / bekijk meer…

A revolution in health and fitness for everyone

Benodigd Kapitaal: € 500.000,-
Fase: Early Growth
Sector: B2B Software, B2C Software, Health

This startup is a 24 hour global fitness platform providing a wide range of live classes, prerecorded fitness and health courses and Personal training experiences. They are able to host tens of thousands of fitness professionals, and hundreds of thousands of health and fitness members. 


Lees / bekijk meer…

Tab more out of water

Benodigd Kapitaal: € 50.000,-
Fase: Seed
Sector: Food, Impact

 

Een duurzame, gezonde en slimme machine die plat of bruisend water met of zonder vitamine smaak als service aanbiedt. In de basis om afval te voorkomen en kantoor beheer te ontlasten. Maar deze startup is méér dan alleen (vitamine) water. De eindgebruiker vult zijn of haar fles door het digitale keuze menu te volgen. Dit biedt ruimte voor extra functies waarde eind gebruiker van kan profiteren.

 

Lees / bekijk meer…

Innovatief Urban Kledingmerk

Benodigd Kapitaal: € 100.000,-
Fase: Seed
Sector: E-Commerce

Het online merk werd in 2019 opgericht door twee ambitieuze jongens en is begonnen met verkopen in 2020. Het is een e-commerce luxe duurzaam lifestylemerk.


Lees / bekijk meer…

 

Clubhouse:
Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf 🚀 

Iedere woensdag om 11.00 uur hosten wij de Room ‘Investeerdersmeeting – Pitch je bedrijf‘ op Clubhouse 👋

 

We nodigen verschillende, interessante gasten uit, delen informatie en nodigen ondernemers uit om hun bedrijf te ‘pitchen’. Luister graag mee met de mogelijkheid om deel te nemen en vragen te stellen om zo je netwerk en kennis te vergroten.

 

Heb je nog geen toegang voor deze (iPhone only) app maak dan gebruik van onze nog beschikbare uitnodigingen (beperkt aantal). 

 

💸 Investeerders 

Geef als investeerder je investeringsvoorkeuren aan ons door en wij houden je op de hoogte van nieuwe, passende investeringsprofielen.

 

Aanmelden van een dergelijk zoekprofiel kan eenvoudig en snel (1-2 minuten werk) via het hiervoor bedoelde investeerders zoekprofiel

 

⭐️Informatie en partners 

Wil ook jij meer te weten komen over de onderwerpen rondom private equity en venture capital? Zie hiervoor onze informatiepagina met interessante artikelen, begrippen, blogs, etc. 

 

VentureCapital.nl is enkel een matchmakingplatform tussen ondernemers en investeerders. Wens jij als ondernemer of investeerder echter meer hulp op bepaalde vlakken? Neem dan contact op met één van onze partners voor verdere hulp bij diensten die gerelateerd zijn aan het ophalen van funding, het investeren in bedrijven of het distribueren van de opgehaalde funding.

 

Wil jij misschien ook als partner vermeld worden op onze partnerpagina’s? Dat kan! Neem dan contact met ons op voor een gratis vermelding

 

👑 Ondernemers

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om hun investeringspropositie op volledige ‘No Cure No Pay’ basis te plaatsen op het platform – VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl. Deze ideale manier geeft je als ondernemer optimale exposure en traffic zonder voorafgaande kosten. Enkel bij een door ons gerealiseerde investering berekenen wij 2% commissie voor de matchmaking.

 

Ook bieden wij optioneel de mogelijkheid om je investeringsprofiel extra te promoten om zo nog meer onder de aandacht te komen van potentiele investeerders. We informeren je hier graag verder over!

 

Tip: Volledig ingevulde proposities krijgen meer reacties van mogelijke investeerders, probeer hierom het profiel zo compleet mogelijk in te vullen.

 

Vragen? Neem contact met ons op via info@venturecapital.nl

Volg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code