Durfkapitaal gezocht

8 januari 2023

Wat is durfkapitaal?

Durfkapitaal biedt een cruciale financieringsbron voor startende bedrijven en ondernemingen met een beperkte cashflow die geen toegang hebben tot typische bankfinanciering. Deze optie opent de deur naar grote sommen geld, die vervolgens kunnen worden gebruikt om hun bedrijf verder te ontwikkelen of nieuwe producten en diensten te introduceren.

Om durfkapitaal te krijgen, moet een bedrijf overtuigend aantonen waarom zijn idee het waard is om in te investeren. Uiteindelijk moet een uitgebreid bedrijfsplan worden opgesteld om ervoor te zorgen dat de middelen goed worden gebruikt en de doelstellingen van de onderneming kunnen worden bereikt. De durfkapitalist zal ook willen zien dat er potentieel is voor rendement op zijn investering – hetzij via dividenden uit winst, hetzij via toekomstige verkoop wanneer aandelen worden terugverkocht.

Waarom durfkapitaal?

Durfkapitaal is essentieel voor bedrijven die financiering nodig hebben om te groeien en uit te breiden. Wanneer een bedrijf niet over voldoende geld kan beschikken via traditionele financiering, zoals bankleningen of investeerders, kan durfkapitaal voor de nodige middelen zorgen. Durfkapitalisten investeren in bedrijven met een hoog groeipotentieel en nemen een belang in aandelen in ruil voor hun investering. Dit type financiering voorziet ondernemers van de middelen die ze nodig hebben om innovatieve producten te creëren, getalenteerde teamleden aan te nemen en marketingcampagnes te lanceren.

Aantrekkelijk rendement op kansrijke ondernemingen

Wij willen zorgen dat je natuurlijk in het beste bedrijf investeert. Als je begint met het investeren in bedrijven moet je weten wat voor project jouw aandacht trekt. Het werkt heel simpel, je plaatst een vermelding op Venture Capital met jouw zoekprofiel. Op het moment dat jouw zoekprofiel reacties krijgt zetten we ze één op één door waarna je direct contact kan krijgen met geïnteresseerde ondernemers. Dit kost je niks!

Lukt het niet? Dan helpen onze experts je natuurlijk verder. We bespreken wat er moet gebeuren en bekijken de mogelijkheden. Neem graag vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie. Wij helpen graag bij een actieve matching.

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andere


Volg ons

Recente plaatsingen

No nonsense holding met buy and build ambities

No nonsense holding met buy and build ambities

Benodigd Kapitaal: € 150.000,-
Maandelijkse Omzet: € 0,-
Sector(en): Consumentengoederen, Groothandel, Logistiek, Retail, Vastgoed, Zakelijke dienstverlening

De holding (in oprichting) wordt een toonaangevende holding die zich richt op het beheer en de investeringen in verschillende bedrijven binnen uiteenl...
Lees meer

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code