Tab more out of water

12 april 2021

Beschrijving onderneming:

Waarom méér dan alleen water?
Een duurzame, gezonde en slimme machine die plat of bruisend water met of zonder vitamine smaak als service aanbiedt. In de basis om afval te voorkomen en kantoorbeheer te ontlasten. Maar deze startup is méér dan alleen (vitamine) water. De eindgebruiker vult zijn of haar fles door het digitale keuzemenu te volgen. Dit biedt ruimte voor extra functies waar de eindgebruiker van kan profiteren. ”Drink je wel genoeg water op kantoor?”

Unique Selling Point 

De markt is heel erg groot binnen de kantoorruimte sector en andere semiopenbare locaties. Alleen sportscholen hebben voor PET-flessen al een alternatief. Een alternatief bieden voor kraanwater is momenteel nog een markt in de introductiefase die nu richting groei gaat. PET-flessen gaan uit onze leefomgeving verdwijnen en deze startup gaat hier grote impact op hebben.
De software, Scan > Choose > Enjoy! Door de QR-code te scannen kom je in het digitale keuzemenu. Na het vullen van je fles wordt hiermee ook jouw drinkgedrag opgeslagen. Dit biedt de mogelijkheid om bij te houden of je genoeg water drinkt en nog veel méér. De startup biedt hiermee de gezonde levensstijl voor op kantoor.

Ze hebben het concept door ontwikkeld en gaan nu twee machines op de markt brengen. Daarvoor zoeken zij funding. Groei jij met deze startup mee? 

De startup heeft twee eerste locaties (kantoorruimtes) en wil doorpakken. Maar daar is financieel brandstof voor nodig. Dit is nodig om twee machines te financieren die bij de twee locaties komen te staan. Daarmee wil de startup een succesvolle pilot draaien en de eerste omzet maken. Na deze pilot wordt het concept grootschalig gelanceerd. 
De startup is opzoek naar een investeerder die mee kan denken en een goed netwerk kan bieden om het bedrijf over heel Nederland succesvol te maken. De ontwikkeling van de machine zal dus worden uitbesteed. De technische aspecten van het concept gaan vastgelegd worden tijdens dit proces. De software, sales, onderhoud en service worden de bedrijfsactiviteiten van deze startup.

 

Business Model:

Licentiemodel op maand basis en pay per use

 

Type klant:

Moderne kantoorruimtes die huurders of medewerkers hebben als eindgebruiker van dit product

 

Gewenst type investeerder:

Angel investor; Venture Capitalist

USP’s:

Software, white label, duurzaamheid en gezonde levensstijl.

​In de kern is deze startup de duurzame oplossing voor PET-flessen. Je vult namelijk je herbruikbare fles bij de machine. De startup biedt ook méér dan alleen water namelijk ook prik met of zonder vitamine smaak. 

 

Benodigd Kapitaal:

€50.000,-

 

Investeringsbehoefte:

Voor productie van de dispenser waarvoor al klanten zijn

 

Sector:

Food; Impact

Bedrijfsfase:

Seed

Aantal founders:

2

Aantal huidige werknemers:

1-5

Maandelijkse omzet (huidig):

0

 

Omzet (Prognose) komende 12 maanden:

€58.000,-

 

Omzet (Prognose) maand 13 – 24:

€175.000,-

Huidige maandelijkse kosten:

€150,-

Reeds toegezegde financiering:

0

 

Is er door de ondernemers reeds een investering opgehaald bij derden voor de betreffende onderneming?:

Nee

 

Wordt er binnen 24 maanden nog een vervolginvestering verwacht?:

Ja

Interesse in dit profiel?

Reageer op dit profiel en vele andereVolg ons

Recente plaatsingen

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om periodiek op de hoogte te blijven van het aanbod op ons platform.

Andere interessante plaatsingen

Over Venture Capital

Venture Capital verbindt investeerders met organisaties die op zoek zijn naar kapitaal. Hierdoor onderstaan kansen tot groei en nieuwe innovaties.

Bellen:

Tel: 030-300.32.27

Mailen:

info@venturecapital.nl 

Bezoeken:

Vredehofstraat 1, 3761 HA Soest

Design by SDG Works

Scan de code